spot_img

Νέα επίθεση του Jos Verstappen στον Horner

Ο πατέρας του Max Verstappen, Jos, πιστεύει πως ο Christian Horner αδιαφορεί για τις ηχηρές αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό της Red Bull Racing. 

Η κόντρα μεταξύ των Jos Verstappen και Christian Horner δεν φαίνεται να έχει σταματήσει. Οι δύο άνδρες από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν της Formula 1 βρίσκονται στα «μαχαίρια», με τον πατέρα του Max Verstappen να κατακρίνει τον Βρετανό επικεφαλής των «ταύρων» με κάθε ευκαιρία.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας η «Υπόθεση Horner». Ο Jos Verstappen είχε προειδοποιήσει πως αν ο Βρετανός παρέμενε στη θέση του θα έκανε μόνο κακό στη Red Bull Racing. Σήμερα, μήνες μετά αφότου ξέσπασε η κόντρα, η αυστριακή ομάδα δεν έχει πια το κυρίαρχο μονοθέσιο, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ο MAx Verstappen κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα οδηγών ενώ παράλληλα κορυφαία στελέχη αποχωρούν το ένα μετά το άλλο από το εργοστάσιο του Μίλτον Κινς.

Τελευταίο παράδειγμα είναι αυτό του Will Courtenay, ο οποίος θα πάει στη McLaren. Μιλώντας στο motorsport.com, o Jos Verstappen τόνισε πως βγαίνει αληθινός με όλα όσα είχε πει πριν από μερικούς μήνες:

«Αυτό ακριβώς είναι για το οποίο είχα προειδοποιήσει. Αλλά η ομάδα λέει πως δεν έχει σημασία γιατί έχει άλλο άτομο που μπορεί να βάλει σε αυτή τη θέση. Όμως έχει αρχίσει αρκετός κόσμος να φεύγει από την ομάδα. Ο Max δέχεται ερωτήσεις κάθε φορά γι’ αυτό. Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου καλό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίζεται ο Christian Horner τις συνεχείς αποχωρήσεις, αφήνοντας υπόνοιες πως δεν δίνει τη σημασία που απαιτείται:

«Αυτός πάντα προσπαθεί να παρουσιάσει τις αποχωρήσεις λες και δεν είναι κάτι το σημαντικό».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του Automotonews να αναλύει τους λόγους που η Red Bull Racing δεν κυριαρχεί πλέον στη Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles