spot_img

Norris: «Περιμένω ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές το 2024»

Ο Lando Norris της McLaren Racing ευελπιστεί πως το 2024 η ομάδα του θα είναι σε θέση να παλέψει γι’ ακόμη περισσότερα στo πρωτάθλημα της Formula 1.

Έπειτα από τη μεγαλύτερη αγωνιστική ανάκαμψή της τα τελευταία χρόνια, τα επίπεδα αισιοδοξίας έχουν ανέβει σημαντικά στις τάξεις της McLaren Racing. H βρετανική ομάδα της Formula 1 έθεσε γερές βάσεις το 2023 και έχει στις τάξεις της δύο οδηγούς που μπορούν μόνο καλύτερη να την κάνουν.

Το μονοθέσιο του 2024 εξελίσσεται αποκλειστικά στη νέα υπερσύγχρονη αεροσήραγγα, κάτι το οποίο θα τη βοηθήσει σημαντικά στον τομέα της αεροδυναμικής. Όλα τα παραπάνω κάνουν τον Lando Norris πολύ χαρούμενο, με τον Βρετανό να μιλά για τις μεγαλύτερες βελτιώσεις των τελευταίων πέντε ετών.

«Περιμένω ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές από αυτές που είχαμε το 2023. Πιστεύω πως είμαστε σε ένα σημείο στο οποίο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματά μας ταυτόχρονα. Όταν είσαι πολύ πίσω, εστιάζεις μόνο σε τομείς που κάνουν το μονοθέσιο λίγο ταχύτερο. Πλέον είμαστε σε μία θέση στην οποία μπορούμε να εστιάσουμε σε λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε στο παρελθόν. Είναι ορισμένα πράγματα που δεν μπορούσαμε να βελτιώσουμε τα τελευταία πέντε χρόνια».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.


Όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τι εννοεί όταν μιλά για βελτιώσεις σε «λεπτομέρειες» του μονοθεσίου, ο νεαρός Βρετανός είπε.

«Είναι πράγματα που με βοηθούν ως οδηγό και προσωπικά με βολεύει περισσότερο να δουλεύω με αυτά. Είμαστε στην καλύτερη θέση ώστε να εστιάσουμε σε συγκεκριμένους τομείς που πρέπει να βελτιώσουμε. Μερικές μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά. Δουλεύοντας πάνω σε αυτά θα έχουμε ένα πολύ καλό μονοθέσιο τη νέα χρονιά».

Το 2023 η McLaren τερμάτισε στην 4η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών της Formula 1. Θα καταφέρει φέτος να μπει ανάμεσα στους «Big 3» του σπορ;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles