spot_img

Ο Allison προβλέπει έκρηξη δημιουργικότητας στην Mercedes όταν ανοίξει το εργοστάσιο

Ο τεχνικός διευθυντής της Mercedes, James Allison, πιστεύει πως όταν το εργοστάσιο επιστρέψει στη κανονική του λειτουργία, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές θα αναδείξουν όλο τους το ταλέντο.

Εν μέσω της πανδημίας του Covid-19, η αγωνιστική δράση δεν υφίσταται για την ώρα στις πίστες, με την F1 να έχει ανακοινώσει πως το σχέδιο για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θέλει τον πρώτο αγώνα στο Red Bull Ring στις αρχές Ιουλίου. Το σπορ έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις έπειτα από συσκέψεις των ομάδων με την FiA και την Liberty Media, όπως το πάγωμα εξέλιξης ορισμένων κομματιών των μονοθεσίων μέχρι το τέλος του 2021, ενώ επίσης έχει μεταφερθεί και επεκταθεί το καλοκαιρινό κλείσιμο των εργοστασίων για αυτή τη περίοδο.

Τώρα ο Allison πιστεύει πως οι μηχανικοί θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να κάνουν το μονοθέσιο ταχύτερο, διότι η φιλοσοφία όσων εργάζονται στην F1 είναι να μην σταματάνε ποτέ να σκέφτονται και να δημιουργούν.

Εάν δεν μπορούμε να τρέξουμε, δεν μπορούμε να έχουμε έξοδα και όταν δεν έχουμε έσοδα δεν μπορούμε να ξοδέψουμε χρήματα. Με το να κλείσουμε τα εργοστάσια είναι ένας τρόπος να ξεπεράσουμε αυτή τη κατάσταση. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως κλείνουμε και τα μυαλά μας και σίγουρα θα υπάρχει κάποιος μηχανικός όπου από το σπίτι του θα σκέφτεται πως θα μπορεί να κάνει το μονοθέσιο ταχύτερο όταν επιστρέψει στη δουλειά του. Νομίζω πως το διάλειμμα αυτό θα είναι το έναυσμα για νέες, δημιουργικές ιδέες στην ομάδα μας, διότι οι καλύτερες ιδέες έρχονται όταν είσαι αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις, όταν έχεις ελεύθερο το μυαλό σου και κάνεις διαφορετικά πράγματα στον χρόνο σου. Οπότε πιστεύω πως όταν επιστρέψουμε στο εργοστάσιο, θα υπάρξει έκρηξη δημιουργικότητας σε όλη την ομάδα της Mercedes.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Mercedes ήταν η ομάδα που εξέπληξε του πάντες στις χειμερινές δοκιμές του 2020, όταν αποκαλύφθηκε το σύστημα DAS στο μονοθέσιό της, το οποίο σύμφωνα με την ομάδα έχει πάρει το πράσινο φως από την FiA.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles