spot_img

Ο Jarvis ζητά τη παραμονή του Rossi στο MotoGP

Ο επικεφαλής της Yamaha στο MotoGP, Lin Jarvis, πιστεύει πως ο Valentino Rossi πρέπει να συνεχίζει να αγωνίζεται στο MotoGP για τα επόμενα χρόνια, καθώς είναι κρίμα να σταματήσει υπό τις σημερινές περιστάσεις.

Το MotoGP ψάχνει πιθανή ημερομηνία να ξεκινήσει και πάλι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τους οδηγούς να καταφεύγουν σε αγώνες eSports τις τελευταίες εβδομάδες προς ευχαρίστηση των οπαδών. Η έλλειψη δράσης έχει κοστίσει σε όλους και έχει παρατείνει την απόφαση του Valentino Rossi για το μέλλον του στο σπορ.

Την θέση του στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha θα την πάρει ο Fabio Quartararo το 2021 και η μοναδική του επιλογή είναι η SRT Petronas Yamaha. Τα τελευταία χρόνια ο Vale δεν είχε την απόδοση που θα ήθελε, όμως η M1 φαίνεται πως είναι ανταγωνιστική φέτος και ίσως αυτό παίξει τον ρόλο του στην απόφαση του θρύλου του MotoGP.

Ο Jarvis τώρα μίλησε για την επιθυμία του να παραμείνει ο «Γιατρός» στο MotoGP μετά το πέρας της τωρινής χρονιάς, όπως επίσης και για το ενδεχόμενο να συνυπάρξει και πάλι teammate με τον Jorge Lorenzo.

Θέλω να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται. Δεν είναι ωραίος τρόπος αυτός, με λίγους Αγώνες και χωρίς θεατές, να ολοκληρώσεις την καριέρα σου. Δεν θα ήταν σωστό για έναν Πρωταθλητή όπως αυτός. Θα είχε ενδιαφέρον ένα τέτοιο σενάριο κι επειδή δεν θα χρειαζόταν να τους κουμαντάρω εγώ», είπε γελώντας ο Jarvis. Δεν νομίζω όμως ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Στόχος της Petronas είναι να βοηθά και να εξελίσσει νεαρούς αναβάτες και πραγματικά μ’ αρέσει ο Morbidelli. Τον θέλουν αρκετοί κατασκευαστές αλλά ελπίζω ότι θα μείνει μαζί μας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία του να ξεκινήσει η αγωνιστική χρονιά κάποια στιγμή μέσα στο 2020, ενώ είναι επίσης ενθουσιασμένος με την μελλοντική προσθήκη του Quartararo.

Θέλουμε να αγωνιστούμε και αυτός είναι ο στόχος. Κι όταν αγωνιζόμαστε θέλουμε τη νίκη και για να το πετύχουμε αυτό θέλουμε το καλύτερο σε software, hardware, οδηγούς ή μηχανικούς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την ομάδα μας για το 2021. Με τον Quartararo έχουμε τον ταχύτερο και τον καλύτερο νεαρό αναβάτη, ενώ ο Maverick έχει χρόνια εμπειρίας στο MotoGP.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles