spot_img

Ο Alonso έχει στο μυαλό του νίκες για το 2024

Ο Fernando Alonso έπειτα από την τεράστια αγωνιστική άνοδο της Aston Martin, έχει νέες προσδοκίες ενόψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς της F1.

Αναμφίβολα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν της Formula 1, η ομάδα που εντυπωσίασε περισσότερο από κάθε άλλη ήταν η Aston Martin. H βρετανική ομάδα έπαιρνε διά χειρός Fernando Alonso το ένα βάθρο μετά το άλλο, κάτι που είχε ξεπεράσει τις πιο τρελές της προσδοκίες.

Παρά το γεγονός πως σήμερα έχει πέσει πίσω από τον ανταγωνισμό σε ταχύτητα, η ομάδα του Σίλβερστον εξακολουθεί να κοιτάζει ψηλά. Με τις νέες της εγκαταστάσεις και το υπερσύγχρονο καινούργιο εργοστάσιο, θέλει να εδραιωθεί ως μια κορυφαία ομάδα του grid.

Οι προσδοκίες της συνάδουν με εκείνες του Fernando Alonso, ο οποίος μιλώντας στο Channel 4, τόνισε τους στόχους που έχει για το 2024.

«Για να είμαι ειλικρινής, ήταν πολύ αισιόδοξο το σενάριο να μαχόμαστε για βάθρα στην αρχή της σεζόν. Ήμασταν σε πολύ ισχυρή θέση στο Μπαχρέιν, με ένα μονοθέσιο που δούλευε εξαιρετικά. Ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Τώρα όμως θέλουμε περισσότερα, θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Αυτό είναι να κερδίσουμε αγώνες. Η Red Bull εφέτος είναι η κυρίαρχη ομάδα αλλά του χρόνου ελπίζουμε να κάνουμε εμείς το μεγάλο βήμα».

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Κατάρ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles