spot_img

Ο Alonso προβλέπει τη δυναμική της Red Bull στη Σουζούκα

Ο Fernando Alonso εξέφρασε την άποψή του για τη δυναμική που θα έχει η Red Bull Racing στον αγώνα της Formula 1 στη Σουζούκα.

Δίχως αμφιβολία, η μεγαλύτερη έκπληξη του Grand Prix Σιγκαπούρης της Formula 1 ήταν η έλλειψη ταχύτητας της Red Bull Racing. Η κακή εμφάνιση των «ταύρων» ήταν ένα μεγάλο μυστήριο και το μεγάλο ερώτημα είναι αν η κυριαρχία της τελείωσε στη Σιγκαπούρη. Κάποιοι συνδέουν τον αγώνα της Μαρίνα Μπέι με τη νέα τεχνική οδηγία της FIA σχετικά με την ευκαμψία των αεροτομών των μονοθεσίων, ενώ άλλοι δεν πιστεύουν πως αυτή η εικόνα θα παραμείνει.

Ο Fernando Alonso βρίσκεται πάνω από δύο δεκαετίες στη Formula 1 και γνωρίζει πολύ καλά πώς λειτουργούν τα πράγματα. Όπως ήταν λογικό, ρωτήθηκε σχετικά με την εμφάνιση-έκπληξη της Red Bull Racing και αν πιστεύει πως αυτό το φαινόμενο θα συνεχιστεί και στo επερχόμενο Grand Prix Ιαπωνίας στη Σουζούκα.

«Κάθε πίστα είναι πολύ διαφορετική. Θα έχει ενδιαφέρον το τι θα γίνει στην Ιαπωνία. Για να είμαι ειλικρινής όμως, περιμένω τη Red Bull Racing να κυριαρχήσει εκεί. Στη Σιγκαπούρη πιστεύω είδαμε ένα μεμονωμένο περιστατικό. Όταν κυριαρχούσε η Mercedes δεν ήταν δυνατή στη Σιγκαπούρη. Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας αυτός της Σιγκαπούρης».

Επιπλέον ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε και στις προσδοκίες που είχε η Aston Martin για το νυχτερινό αγώνα.

«Περιμέναμε πως θα ήμασταν πολύ ανταγωνιστική στη Σιγκαπούρη. Αλλά φθείραμε τα ελαστικά μας γρήγορα, είχαμε πολλά προβλήματα, το μονοθέσιο ήταν πολύ δύσκολο στην οδήγηση. Ελπίζω στην Ιαπωνία να είμαστε ταχύτεροι».

Ακούστε την εκπομπή/podcast Slipstream on camera με την ανάλυση του Grand Prix Σιγκαπούρης.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles