spot_img

Ο Alonso θέλει Πρωτάθλημα το 2022

Ο Fernando Alonso εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το Πρωτάθλημα της Formula 1 το 2022, με την τεράστια αλλαγή στους τεχνικούς κανονισμούς του σπορ.

Ο Fernando Alonso δήλωσε πως είναι έτοιμος ν’ ανταγωνιστεί τους Lewis Hamilton και Max Verstappen για το πρωτάθλημα οδηγών το 2022, εάν το μονοθέσιο της Alpine είναι αρκετά ικανό.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η Alpine ήταν ιδιαίτερα δυνατή στο GP Κατάρ, με τον Fernando Alonso ν’ ανεβαίνει στο βάθρο μετά από 7 χρόνια, ενώ ο Esteban Ocon τερμάτισε επίσης ψηλά, στην 5η θέση. Η γαλλική ομάδα απέκτησε πολύ σημαντικό προβάδισμα για την 5η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, με 2 μόλις αγώνες ν’ απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν του 2021.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Κατάρ. Ακούστε την στο παρακάτω βίντεο. 

Σε ό,τι αφορά το μέλλον και τη νέα εποχή της Formula 1, η Alpine φιλοδοξεί να βρεθεί σε πρωταγωνιστική θέση, με δεδομένο το γεγονός πως τα νέα μονοθέσια θα είναι εντελώς διαφορετικά. Σε πρόσφατες δηλώσεις ο διευθύνων σύμβουλος της Alpine, Laurent Rossi, έθεσε ως στόχο για την ομάδα του 100 αγώνες μέχρι να μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στη Formula 1. Ο οδηγός της ομάδας, Fernando Alonso, ωστόσο, δηλώνει έτοιμος να παλέψει για τον παγκόσμιο τίτλο αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις το 2022.

Είναι δύσκολο να προβλέψεις τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια. Όμως, θα ήθελα πάρα πολύ να παλέψω με αυτούς (Verstappen, Hamilton) και οποιαδήποτε ομάδα φτιάξει ανταγωνιστικό μονοθέσιο την επόμενη σεζόν. Όλες οι ομάδες ξεκινούν από το μηδέν και είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε ένα γρήγορο μονοθέσιο. Δεν είναι η ίδια κατάσταση με φέτος, όπου έχουμε μία συνέχεια της περσινής σεζόν. Το 2022 όλοι έχουν ίσες πιθανότητες για να πρωταγωνιστήσουν, επομένως πρέπει να κινηθούμε πιο έξυπνα και ελπίζουμε να έχουμε ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Εάν βρεθούμε σε μια τέτοια θέση νοιώθω δυνατός, αισθάνομαι έτοιμος για να δώσω μια τέτοια μάχη, θα δούμε τι θα συμβεί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Alpine, ως συνέχεια της Renault, βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών και είναι πολύ πιθανό να διατηρήσει αυτή τη θέση. Αν δεν αλλάξει κάτι, θα είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζόν που η ομάδα καταλαμβάνει την 5η θέση στους κατασκευαστές. 

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles