spot_img

O «άσσος» της Red Bull στη μάχη για το φετινό πρωτάθλημα

H Red Bull Racing πιστεύει πως έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα το οποίο θα είναι υπέρ της στην κρίσιμη μάχη για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. 

Έπειτα από ένα -σχεδόν- τέλειο 2023 στη Formula 1, η Red Bull Racing έχει να αντιμετωπίσει σοβαρό ανταγωνισμό από τρεις διαφορετικές ομάδες. Παρά το γεγονός πως έχει κερδίσει τους 6 από τους 9 αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα, το πλεονέκτημά της έχει σχεδόν εξαλειφθεί.

Ο Max Verstappen έχει χτίσει μια διαφορά στο πρωτάθλημα οδηγών έναντι του ανταγωνισμού, κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια της σεζόν. Παρά το γεγονός πως πλέον οι νίκες για τη Red Bull Racing είναι δύσκολες, διαθέτει έναν «άσσο» στο μανίκι της.

Ο σύμβουλος της Red Bull σε θέματα F1/motorsport, Helmut Marko, μίλησε στο speedweek σχετικά με το πώς η αυστριακή ομάδα ξεχωρίζει έναντι των αντιπάλων της.

«H McLaren ήταν πολύ γρήγορη στον Καναδά, όπως ήταν και στους προηγούμενους αγώνες. Η Mercedes ήταν πολύ γρήγορη, όμως η Ferrari απέδωσε χειρότερα από αυτό που μπορούσε. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα σε απόδοση μπορούν να εξηγηθούν με βάση τα χαρακτηριστικά των μονοθεσίων και της εκάστοτε πίστας. Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό να φέρνουν οι ομάδες τα ελαστικά στο κατάλληλο παράθυρο λειτουργίας σε κάθε τριήμερο και με συγκεκριμένες συνθήκες πίστας. Αυτή η κατάσταση είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς, διότι οι αντίπαλοί μας κυνηγάνε ο ένας τον άλλο. Δεν έχουμε έναν αντίπαλο, έχουμε πολλούς οι οποίοι κόβουν βαθμούς ο ένας από τον άλλο. Ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles