spot_img

O Button προσφέρει την συμβουλή του στον Alonso

O Jenson Button πιστεύει πως ο Fernando Alonso συνεχίζει να απολαμβάνει στο μέγιστο την επειρία της F1, όμως τον παροτρύνει να κάνει κάτι διαφορετικό.

Ο Ισπανός διανύει την πιο πολυάσχολη σεζόν της καριέρας του καθώς πέρα από την F1, συμμετέχει και στην Super Season του WEC με την Toyota, έχοντας κερδίσει τις 6H του Spa και τον θρυλικό αγώνα των 24H του Le Mans. Τα πράγματα στην F1 όμως δεν εξελίσσονται με τον ίδιο τρόπο, καθώς η McLaren δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, σε σημείο όπου πλέον δεν μπορεί να περάσει ούτε στο Q3.

Παρά τα όποια προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι της McLaren, o πρωταθλητής του 2009 πιστεύει πως του Alonso του αρέσει να τρέχει ακόμα στην F1.

Ξεκάθαρα, ο Fernando απολαμβάνει ακόμα να οδηγεί στην F1, όμως είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και το να τερματίζεις 8ος και 9ος δεν πρέπει να είναι κάτι που θα συνηθίσεις να σου αρέσει.

Στη συνέχεια ο Βρετανός μίλησε και με τον τρόπο του, παροτρύνει τον Alonso να φύγει από το σπορ από τη στιγμή που δεν μπορεί η F1 ή η McLaren να του προσφέρουν επιτυχίες.

Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω τι θα κάνει ο Fernando του χρόνου, αλλά πρέπει η McLaren να κάνει στροφή 180 μοιρών και πρέπει ο ίδιος να έχει μεγάλη πίστη στην ομάδα για να πετύχουν το 2019. Αλλιώς θα αναγκαστεί να φύγει. Ξέρω πόσο προβληματισμένος είναι, τον ακούω μέσω της ενδοεπικοινωνίας. Έχει τον πόθο να κερδίσει το Indy 500 και να ολοκληρώσει το Triple Crown και για εμένα είναι η καλύτερη του επιλογή για την επόμενη χρονιά. Από τη μεριά ενός οδηγού που έχει τόση εμπειρία με τους αγώνες, πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles