spot_img

O Gasly «λιγουρεύεται» τη θέση του Hamilton

O Pierre Gasly θα ήθελε όσο τίποτα να πάρει τη θέση του Lewis Hamilton στη Mercedes-AMG και θέτει υποψηφιότητα.

Η αγορά οδηγών της Formula 1 ανέβασε ταχύτητα, με την πρόσφατη ανακοίνωση ότι ο Lewis Hamilton θα ενταχθεί στο δυναμικό της Ferrari το επόμενο έτος, δημιουργώντας μια σημαντική κενή θέση στη Mercedes για το 2025. Εν μέσω αυτών των εξελίξεων, ο Pierre Gasly, ο ταλαντούχος οδηγός της Alpine, φαίνεται να θέτει υποψηφιότητα για την κενή θέση, σύμφωνα με πηγές εντός του χώρου.

Οι μάνατζερ του Gasly ετοιμάζονται να επισπεύσουν τις διαπραγματεύσεις και τις επαφές με τη Mercedes, αξιοποιώντας την ευκαιρία που προκύπτει με την αποχώρηση του Χάμιλτον. Η συγκεκριμένη κίνηση δεν αποτελεί μόνο μια ευκαιρία για τον Gasly να ενταχθεί σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του αθλήματος, αλλά σηματοδοτεί και τη διάθεση της Mercedes να εξετάσει νέα ταλέντα για την επόμενη φάση της.

Με κενές θέσεις να δημιουργούνται στο τέλος της χρονιάς σε ομάδες όπως η Red Bull, η Aston Martin και η Sauber, η αγορά οδηγών της F1 βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Η Alpine, από την πλευρά της, βρίσκεται στη δύσκολη θέση να διατηρήσει τους οδηγούς της, τον Pierre Gasly και τον Esteban Ocon, καθώς και οι δύο βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων.

Τόσο η διαχείριση του Γκασλί όσο και ο ίδιος ο οδηγός εκφράζουν μια σαφή προθυμία να εξετάσουν νέους ορίζοντες. Με τη Mercedes να μη βιάζεται να προχωρήσει σε αποφάσεις και την Alpine να επιδιώκει εντατικότερες συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων των οδηγών της, το περιβάλλον στο παρασκήνιο είναι πυκνό με έντονες διαπραγματεύσεις πίσω από κλειστές πόρτες.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τηv F1 με την ανάλυση της νέας Ferrari SF-24 και των νέων μονοθεσίων των Mercedes, Aston Martin, McLaren και Red Bull Racing.


Ο Gasly, από την πλευρά του, δηλώνει πλήρως αφοσιωμένος στην Alpine, τονίζοντας ότι επικεντρώνεται στην τρέχουσα σεζόν, ενώ παράλληλα δεν αποκλείει τη διερεύνηση νέων ευκαιριών.

«Είμαι πλήρως ενσωματωμένος με την ομάδα. Γνωρίζουμε για τι έχουμε υπογράψει. Αυτό είναι στο επίκεντρο της εργασίας μου». Υπάρχουν συνεχείς συζητήσεις με την ομάδα της Alpine, εξετάζοντας τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον».

Καθώς οι εξελίξεις στη Formula 1 συνεχίζουν να κινούνται με γοργούς ρυθμούς, το ενδιαφέρον για την κίνηση του Gasly προς τη Mercedes και τις δυνατότητες που αυτή μπορεί να ανοίξει για την καριέρα του, αλλά και για τη δυναμική των ομάδων στο πρωτάθλημα, παραμένει στο επίκεντρο της δημόσιας προσοχής.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles