spot_img

Ο Hamilton ανησυχεί για την ταχύτητα της Red Bull

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως η Red Bull Racing έχει ακόμα αρκετή ταχύτητα που δεν έδειξε στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής στη Jeddah.

Ο Βρετανός ήταν πρωτοπόρος και στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών, όμως δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με το set-up της W12 και ισχυρίστηκε πως η Mercedes πρέπει να δουλέψει για να το βελτιώσει.

Διαβάστε επίσης: GP Σαουδικής Αραβίας FP2 – Ταχύτερος ο Hamilton, στον τοίχο ο Leclerc

Ο Lewis Hamilton βρέθηκε στην πρώτη θέση και στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής στο GP Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο, η διαφορά του από τον εκάστοτε δεύτερο οδηγό (Verstappen στο FP1, Bottas στο FP2) δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και κυμαινόταν γύρω στα 0,05s. Μετά το τέλος των δύο περιόδων, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, αρχικά, αναφέρθηκε στην οδήγηση της πίστας της Jeddah:

Είναι απίστευτα γρήγορη πίστα, ενώ έχει και πάρα πολύ καλή πρόσφυση. Όμως, εάν βρεις τον κατάλληλο ρυθμό, είναι όμορφη η οδήγηση σε αυτή. Αυτό που παρατήρησα αμέσως είναι πως η πρόσφυση βρισκόταν σε πολύ υψηλά επίπεδα από την πρώτη στιγμή που βγήκαμε στην πίστα, δεν γνωρίζω αν ήμασταν γρηγορότεροι στη δεύτερη περίοδο (FP2). Έχω την αίσθηση πως πάνω-κάτω ήμασταν στα ίδια επίπεδα, ο ρυθμός αγώνα που είχαμε ήταν παρόμοιος.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Κατάρ.

Ο Hamilton, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δυναμική που έχει η Mercedes, αλλά και η Red Bull, στη συγκεκριμένη πίστα:

Δεν είμαστε πολύ γρήγοροι στον ένα γύρο, θα έλεγα, συγκριτικά με τους υπόλοιπους, όμως ο ρυθμός αγώνα που είχαμε φάνηκε πως δεν ήταν κακός, δε γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως είπα, κάναμε κάποιες αλλαγές ανάμεσα στις δύο περιόδους και δεν είμαι σίγουρος ποιο από τα 2 πλαίσια ρυθμίσεων θέλω να διατηρήσω. Όμως, θα μελετήσουμε τα δεδομένα το βράδυ και θα δουλέψουμε με τους ανθρώπους πίσω στο εργοστάσιο για να προσπαθήσουμε να έχουμε το σωστό set-up το Σάββατο. Σίγουρα δεν είμαστε σε κακό σημείο. Νομίζω πως στον ένα γύρο η Red Bull είναι αρκετά γρήγορη, επομένως έχουμε δουλειά μπροστά μας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Lewis Hamilton στοχεύει στην 3η συνεχόμενη νίκη του στους τελευταίους αγώνες και να συνεχίσει την αντεπίθεση που κάνει για να κατακτήσει τον 8ο Παγκόσμιο Τίτλο της καριέρας του.

Δείτε τον αγώνα του British GT που συμμετέχει το Automotonews.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles