spot_img

Ο Hamilton ανησυχεί και ζητά εξηγήσεις από τη Mercedes

O Lewis Hamilton δεν είναι ευχαριστημένος με την πρόοδο της Mercedes-AMG και θέλει με την ομάδα να δουν άμεσα τι έρχεται μελλοντικά.

Στο Grand Prix Μονακό η Mercedes-AMG παρουσίασε ένα πολύ μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων για την W14. To γερμανικό μονοθέσιο μεταμορφώθηκε και η αγωνιστική του κατάσταση βελτιώθηκε. Εκτός από τον αγώνα στο Πριγκιπάτο, μόνο στην Αυστρία δεν είχε έστω έναν οδηγό της σε κάποια από τις θέσεις του βάθρου. Ωστόσο η ανταγωνιστικότητά της περνάει κρίση στους τελευταίους αγώνες. Η νέα εμπρός αεροτομή που παρουσίασε στο Σίλβερστον δεν βελτίωσε ιδιαίτερα την απόδοσή της και πλέον δεν είναι στη δεύτερη θέση σε ταχύτητα.

To «άλμα» της McLaren από την Αυστρία κι έπειτα έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Mercedes. O 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Lewis Hamilton, επιθυμεί άμεσα βελτιώσεις στην W14 και καλεί την ομάδα του σε κρίσιμες συζητήσεις για το μέλλον της.

«Ο τελευταίος ενάμισι χρόνος είχε τα καλά του και τα κακά του. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε στο μονοθέσιό μας από εδώ και πέρα. Ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε και χρειάζεται οπωσδήποτε να συζητήσουμε εντός της ομάδας το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Η McLaren είναι απόδειξη του τι μπορούν να κάνουν με την κατεύθυνση που έχουν επιλέξει. Ήταν εντυπωσιακό το πόσο γρήγορο ήταν το μονοθέσιό τους στις γρήγορες στροφές. Έχουμε κι εμείς αρετές με το μονοθέσιό μας, είναι καλό στον αγώνα. Όταν βελτιώσουμε την απόδοση του πίσω μέρους μας, θα είμαστε εντάξει. Γι’ αυτό πρέπει να παλέψουμε. Ο Τζορτζ Ράσελ είχε ένα πολύ δυνατό stint με τη μαλακή γόμα κι εγώ είχα επίσης πολύ καλό ρυθμό με τη μεσαία γόμα. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά του μονοθεσίου μας και να προσθέσουμε κι άλλα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles