spot_img

Το μεγάλο παράπονο του Φερστάπεν στη φετινή σεζόν

Ο Max Verstappen βρίσκει άκρως ενδιαφέρον το γεγονός πως οι υπόλοιπες ομάδες του grid διαρκώς βελτιώνονται και αλλάζουν συνέχεια στη σεζόν την σειρά που ακολουθεί πίσω από την Red Bull Racing.

Αν και η Red Bull Racing έχει μονοπωλήσει το φετινό Πρωτάθλημα της Formula 1 με δέκα σερί νίκες σε δέκα αγώνες, το ενδιαφέρον έχει στραφεί στη μάχη για την δεύτερη θέση. Σε κάθε Grand Prix βλέπουμε και κάποια άλλη ομάδα του grid να φέρνει σημαντικές αναβαθμίσεις στο μονοθέσιό της με μια άκρως βελτιωμένη εικόνα στην πίστα. Στην αρχή της σεζόν ο συνήθης ύποπτος Fernando Alonso σημείωνε το ένα βάθρο μετά το άλλο για την Aston Martin. Στη συνέχεια η Mercedes-AMG άρχισε να ξεκλειδώνει τις δυνατότητες της W14 E-Performance και πρόσφατα η McLaren με την ανανεωμένη MCL60 έμοιαζε ασταμάτητη στην πίστα του Σίλβερστον.

Καμία όμως ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα να απειλήσει την RB19 στην κορυφή. Παρ’ όλα αυτά ο Max Verstappen είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος με το πόσο εύκολα ανακατεύεται πλέον η τράπουλα σχετικά με τη δυναμική των μονοθεσίων.

«Κάθε Σαββατοκύριακο μπερδεύομαι ακόμα περισσότερο και είναι κάποιος άλλος που θα βρεθεί πίσω μας. Πιστεύω έχει να κάνει με το ότι οι διαφορές ανάμεσα στις άλλες ομάδες είναι μικρή και όταν φέρουν το μονοθέσιο του σε καλύτερη κατάσταση αποδίδουν πολύ καλά σε κάποιες πίστες. Προσωπικά δεν έχω ιδέα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην Ουγγαρία, ποιος θα είναι ο πιο γρήγορος ή το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο. Ο μόνος σταθερός παράγοντας ως τώρα είναι ότι κάθε αγωνιστικό τριήμερο φαίνεται πως είμαστε μπροστά στην κορυφή που για εμάς είναι και το πιο σημαντικό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μ. Βρετανίας. 

Ο Ολλανδός Πρωταθλητής έκλεισε τις δηλώσεις του με προβλέψεις για το Grand Prix Ουγγαρίας στις 21 με 23 Ιουλίου.

«Στην Ουγγαρία η πίστα είναι πολύ διαφορετική και θα φέρουμε κάποιες αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο που ελπίζουμε να δουλέψουν. Από μια άποψη είναι πολύ θετικό που μπορούμε να επικεντρωθούμε αποκλειστικά σε εμάς και τα πράγματα αλλάζουν σε κάθε αγώνα. Έχει ενδιαφέρον πως θα αλλάξουν τα πράγματα στη συνέχεια».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles