spot_img

Ο Hamilton ήθελε κάτι παραπάνω στις κατατακτήριες

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως υπάρχει ένα «ίχνος ελπίδας» για τη συνέχεια της χρονιάς στη Formula 1, μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις της Mercedes, χωρίς να υπάρχει θεαματική βελτίωση ωστόσο.

Η Mercedes έφερε ορισμένες αναβαθμίσεις στο τριήμερο του GP Ισπανίας, οι οποίες στόχευαν κυρίως στην εξάλειψη του φαινομένου porpoising, το οποίο ταλαιπωρεί έντονα από την αρχή της χρονιάς τους οδηγούς της. Η γερμανική ομάδα έκανε, όντως, κάποια βήματα προόδου, έχοντας λίγο πιο ανταγωνιστικό ρυθμό αγώνα στις ελεύθερες δοκιμές, πλησιάζοντας τις Red Bull Racing και Ferrari. Παράλληλα, στο Q2 ήταν στην κορυφή των χρόνων, παρόλο που δεν ακολούθησε παρόμοια εικόνα στην τρίτη περίοδο των κατατακτηρίων στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ο Lewis Hamilton θα εκκινήσει το GP Ισπανίας από την 6η θέση και, σε δηλώσεις του μετά το πέρας των κατατακτηρίων, αναγνώρισε τη βελτιωμένη εικόνα της Mercedes.

«Δεν έχουμε αναπηδήσεις στις ευθείες, κάτι που είναι τεράστια διαφορά. Ακόμα τις βιώνουμε σε μικρό βαθμό στις στροφές 3 και 9, συνεπώς έχουμε να κάνουμε ορισμένες βελτιώσεις, όμως το μονοθέσιο είναι πολύ καλύτερο. Βλέπετε, στο Q2 ήμασταν ταχύτεροι όλων, συνεπώς όντως υπάρχει ένα ίχνος ελπίδας για την ομάδα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Miami.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ωστόσο, τόνισε πως ακόμα αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες με τη W13.

«Ο teammate μου είναι στην 4η θέση, κάτι που σημαίνει πως το μονοθέσιο θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στην τρίτη ή τέταρτη θέση, ενώ εγώ είμαι στην 6η. Συνεπώς, ακόμα δυσκολεύομαι με το μονοθέσιο. Δε γνωρίζω πώς μπορώ να βρω χρόνο, δεν ξέρω τι θα κάνω, όμως θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να προσπαθώ».

Μπορείτε πλέον να ακούτε την εκπομπή Slipstream στο Spotify. Πατήστε εδώ και κάντε follow την εκπομπή μας για τη Formula 1.

Μεταξύ άλλων, ο Lewis Hamilton ήταν κατηγορηματικός όταν ρωτήθηκε για το αν άλλαξαν οι ελπίδες του για Πρωτάθλημα.

«Δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα αυτό, ακόμα είμαστε πολύ πίσω».

Ο Lewis Hamilton θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στο GP Ισπανίας, καθώς βρίσκεται στην 6η θέση του Πρωταθλήματος οδηγών με 36 πόντους, με τον teammate του, George Russell, να έχει συγκεντρώσει ήδη 59 πόντους.

Δείτε το GP Monza για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles