spot_img

Ο Verstappen ποντάρει στο ρυθμό αγώνα για τη νίκη στην Ισπανία

Ο Max Verstappen δεν απογοητεύτηκε ιδιαίτερα με το αποτέλεσμά του στις κατατακτήριες, με δεδομένη την μέχρι τώρα πορεία του αγωνιστικού τριημέρου στην πίστα της Βαρκελώνης.

Η Red Bull Racing δεν κατάφερε να κατακτήσει την pole position για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, με τον Max Verstappen να πλασάρεται στη δεύτερη θέση. Ωστόσο, ο Ολλανδός δεν απογοητεύτηκε με το αποτέλεσμα, αλλά με το γεγονός πως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την πρώτη θέση στην κατάταξη στα τελευταία λεπτά του Q3. Ο λόγος ήταν ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε στον τελευταίο του χρονομετρημένο γύρο, χωρίς να γνωρίζει το λόγο για τον οποίο προήλθε αυτό. 

Ο Max Verstappen ρωτήθηκε, στη συνέντευξη μετά το πέρας των κατατακτήριων, για το αν πιστεύει πως το ζήτημα που αντιμετώπισε στον τελευταίο του γρήγορο γύρο του κόστισε την pole position.

«Είναι δύσκολο να το πω, όμως δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την τελευταία μου προσπάθεια. Είτε το DRS δεν άνοιξε είτε είχα απώλεια ισχύος, συνεπώς είναι λίγο κρίμα. Νομίζω πως συνολικά το να είμαστε εδώ πέρα στην πρώτη σειρά είναι καλό επίτευγμα για εμάς, κοιτώντας συνολικά το τριήμερο μέχρι στιγμής. Ωστόσο, θα ήθελα να ολοκληρώσω την τελευταία μου προσπάθεια».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μαϊάμι.

Έπειτα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021 ρωτήθηκε αν πιστεύει πως έχει το προβάδισμα στον αγώνα λόγω της αυξημένη φθοράς ελαστικών της Ferrari, για την οποία έκανε λόγο ο Charles Leclerc.

«Στους τελευταίους αγώνες ήμασταν αρκετά αποδοτικοί με τα ελαστικά. Φυσικά, αύριο θα είναι καυτές οι συνθήκες. Η πίστα δεν προσφέρει πολλές ευκαιρίες για προσπέρασμα, όμως θα δούμε τι θα συμβεί».

Μπορείτε πλέον να ακούτε την εκπομπή Slipstream στο Spotify. Πατήστε εδώ και κάντε follow την εκπομπή μας για τη Formula 1.

Ο Max Verstappen μετρά δύο συνεχόμενες νίκες στους τελευταίους ισάριθμους αγώνες και έχει μειώσει την απόστασή του στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος οδηγών από τον Charles Leclerc στους 19 πόντους. Ωστόσο, το έργο του δε θα είναι ιδιαίτερα εύκολο, με δεδομένο πως στατιστικά ο οδηγός που βρίσκεται στην pole position κερδίζει συχνά το GP Ισπανίας στην πίστα της Βαρκελώνης.

Δείτε το GP Monza για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles