spot_img

O Hamilton «σπάει» τη σιωπή του για τη μετακίνησή του στη Ferrari

O Lewis Hamilton τοποθετήθηκε δημόσια για τη σοκαριστική του απόφαση να πάει στη Scuderia Ferrari αφήνοντας πίσω τη Mercedes-AMG.

Μήνυμα στα εκατομμύρια των θαυμαστών του, έστειλε μέσω των social media ο Lewis Hamilton. O 39χρονος σόκαρε τους πάντες όταν αποφάσισε να… σπάσει το συμβόλαιό του με τη Mercedes-AMG για χάρη της Scuderia Ferrari.

Η ιταλική ομάδα αυτή τη φορά έκλεισε το deal «μεγατόνων» και ανακοίνωσε πως ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα γίνει οδηγός της από το 2025.

Έως τώρα ο Hamilton κρατούσε σιγή ιχθύος σχετικά με την απόφαση να αφήσει το δεύτερο σπίτι του, τη Mercedes, για χάρη της Ferrari. Όμως τώρα, ήρθε η στιγμή να «σπάσει» τη σιωπή του και να πει αυτά που νιώθει.

«Ήταν ορισμένες… τρελές ημέρες, γεμάτες από διαφορετικά συναισθήματα. Όμως, όπως όλοι γνωρίζετε, μετά από 11 απίστευτα χρόνια στη Mercedes, έφθασε η ώρα για να αρχίσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, αγωνιζόμενος με τη Scuderia Ferrari από το 2025. Νιώθω απίστευτα τυχερός που, μετά από από όσα πέτυχα με την Mercedes τα οποία θα μπορούσα μόνο να ονειρευτώ σαν παιδί, έχω πλέον την ευκαιρία να πραγματοποιήσω ένα ακόμα παιδικό μου όνειρο. Να οδηγήσω το κόκκινο μονοθέσιο της Ferrari».

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της μετεγγραφής-μαμούθ του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles