spot_img

Ο Horner «τα είπε» με τον μάνατζερ του Verstappen στο Ντουμπάι

Με τις φήμες γύρω από την παραμονή του Max Verstappen στη Red Bull Racing να συνεχίζονται, ο Christian Horner θέλησε να προβεί σε μια κίνηση να ηρεμήσουν τα… πνεύματα.

Τα πράγματα στη Red Bull Racing οδεύουν εξωαγωνιστικά από το κακό στο χειρότερο. Μπορεί η νέα RB20 να είναι ένα παντοδύναμο μονοθέσιο, όμως αυτό δεν αρκεί ώστε να παραμείνει η ηρεμία εντός της αυστριακής ομάδας. Αφορμή είναι η «υπόθεση Horner» που βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες εβδομάδες.

Πέρα από ζημιά στη Formula 1, φαίνεται πως έχει δημιουργήσει ένα ντόμινο εξελίξεων και εντάσεων στο εσωτερικό της Red Bull Racing που τείνει να καταλήξει σε εμφύλιο. Μάλιστα, το κλίμα έγινε ακόμη χειρότερο όταν ο Jos Verstappen, πατέρας του Max, ζήτησε δημόσια την απομάκρυνση του Χόρνερ από την αγωνιστική ομάδα.

Σύμφωνα με το Press Association, γίνονται ήδη οι πρώτες προσπάθειες ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα στο εσωτερικό της ομάδας. Ο Christian Horner φέρεται να συναντήθηκε στο Ντουμπάι με τον μάνατζερ του Max Verstappen, Reymond Vermeulen. Παρόντες ήταν και υψηλόβαθμα στελέχη της Red Bull Racing.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν και συζήτηση για τις φήμες Verstappen-Mercedes Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, όλα κύλησαν καλά στη συνάντηση που έγινε, λίγα 24ωρα προτού ξεκινήσει το Grand Prix Σαουδικής Αραβίας. Πρόκειται για το δεύτερο αγώνα της Formula 1 στο 2024.

Δεν αποκλείεται ένας επιπλέον λόγος για τη συνάντηση του Horner με τον Vermeulen, να ήταν οι φήμες περί φυγής του Verstappen με την ομάδα. Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει αναφορές πως πιθανός προορισμός του είναι η Mercedes-AMG, με τον επικεφαλής των Γερμανών, Toto Wolff, να έχει δηλώσει πως όλα είναι πιθανά.

Θεωρούμε δεδομένο πως θα υπάρξουν σίγουρα νέες εξελίξεις στη Red Bull Racing κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου στη Σαουδική Αραβία.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles