spot_img

Ο Jordan θέλει τον Vettel στη θέση του Hamilton

O πρώην ιδιοκτήτης ομάδας της Formula 1, Eddie Jordan, είπε πως θέλει τη θέση του Lewis Hamilton στη Mercedes-AMG να πάρει ο Sebastian Vettel το 2025. 

Αρκετός κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη πως ο Lewis Hamilton θα αποχωρήσει από τη Mercedes-AMG F1 στο τέλος της χρονιάς για χάρη της Scuderia Ferrari. Πράγματι πρόκειται για μία κίνηση που προκάλεσε σοκ σε παγκόσμιο επίπεδο και έφερε τούμπα όλη τη «Silly Season» του 2024.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Hamilton στη Mercedes. Μνηστήρες υπάρχουν πολλοί και η τελική απόφαση που θα ληφθεί είναι κρίσιμη καθώς θα ορίσει κατά μεγάλο βαθμό το μεσοπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο μέλλον της γερμανικής ομάδας.

Ο πρώην επικεφαλής και ιδιοκτήτης ομάδας στη Formula 1, Eddie Jordan, έβαλε… στο τραπέζι έναν νέο υποψήφιο για τη θέση του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Ο Ιρλανδός μάλιστα άσκησε κριτική και στα τωρινά μονοθέσια του σπορ.

«Για τα επόμενα χρόνια θα κοιτούσα τη λύση του Sebastian Vettel. Τα μονοθέσια ξέρετε δεν είναι δύσκολα στην οδήγηση. Είναι γελοίο και γι’ αυτό βλέπουμε οδηγούς τόσα χρόνια στην F1. Γι’ αυτό ο Φερνάντο Αλόνσο αγωνίζεται ακόμα όπως και άλλοι οδηγοί. Είναι λυπηρό. Νομίζω για πρώτη φορά δεν υπάρχει rookie στη νέα σεζόν. Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. Πιστεύω πως ο Vettel πρέπει να είναι υποψήφιος γιατί είναι Γερμανός. Όπως ο Schumacher, όταν έφυγε από τη Ferrari μετά πήγε στη Mercedes. Αν ήταν στο χέρι μου θα κοιτούσα τη λύση του Vettel. Είναι λογική επιλογή για τη Mercedes, ένας Γερμανός σε ένα γερμανικό μονοθέσιο. Πιστεύω πλέον πως ο Τότο Βολφ είναι υπό πίεση».

Δίχως αμφιβολία η δεύτερη θέση στη Mercedes είναι μία από τις πιο πολυπόθητες του grid. Όσο για τον Vettel, ο Γερμανός εγκατέλειψε την F1 το 2022 κι έκτοτε δεν έχει εκφράσει δημόσια την οποιαδήποτε επιθυμία επιστροφής στο σπορ που κατέκτησε τέσσερις τίτλους.

Ακούστε  την εκπομπή για την F1, Slipstream, με την ανάλυση των παρουσιάσεων των Haas, Williams, Stake F1 και Alpine. Πατήστε το παρακάτω Link.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles