spot_img

Ο Leclerc αναρωτιέται για την ταχύτητα της Red Bull

Μετά τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, ο Charles Leclerc δηλώνει πως υπάρχουν ερωτηματικά για τα επίπεδα απόδοσης της Red Bull Racing ενόψει του GP Αζερμπαϊτζάν.

Ο Charles Leclerc με Ferrari ήταν ο ταχύτερος οδηγός στην πρώτη μέρα ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Μπακού, με τη διαφορά του στους χρόνους από τα μονοθέσια της Red Bull Racing στο FP2 να είναι παραπάνω από 0,2s. Η διαδικασία, ωστόσο, συνοδεύτηκε από αρκετά λάθη οδηγών, ακόμα και από τους πρωτοπόρους της κατάταξης. Αυτά, με τη σειρά τους, έφερναν την εμφάνισή της κίτρινης σημαίας, η οποία επηρέασε κάποιες γρήγορες προσπάθειες. Κατά συνέπεια, δεν μπόρεσε να προκύψει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα στη σύγκριση ανάμεσα σε Ferrari και Red Bull Racing.

Διαβάστε επίσης: 24H Le Mans – Στην pole η Toyota με τον φοβερό Hartley

Ο Charles Leclerc περιμένει να μονομαχήσει με τους οδηγούς της αυστριακής ομάδας για την pole position:

Είχαμε μία καλή ημέρα (Παρασκευή), συνολικά βελτιωθήκαμε σε μεγάλο βαθμό από το FP1 στο FP2. Πρέπει, όμως, να κάνουμε ένα ακόμα βήμα παραπάνω μέχρι τις κατατακτήριες. Επίσης, αισθάνθηκα πώς κανένας δεν μπόρεσε να έχει ένα καθαρό γύρο στο FP2, ούτε και εμείς. Νομίζω πως ο Max (Verstappen) και ο Carlos (Sainz), στην πραγματικότητα, δε βελτίωσαν το χρόνο τους με τα soft ελαστικά. Συνεπώς, όντως υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτηματικά. Πιστεύω πως τα θετικά σημεία από τη σημερινή μέρα είναι πως η φθορά ελαστικών ήταν καλή, ενώ ο ρυθμός αγώνα μας ήταν επίσης πολύ δυνατός, αυτό είναι καλό.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μονακό.

Στα τελευταία λεπτά του FP2, η προσομοίωση του αγώνα για τον Charles Leclerc επηρεάστηκε, όταν ο ίδιος αισθάνθηκε να έχει απώλεια ισχύος. Ωστόσο, ο Μονεγάσκος εξήγησε τι συνέβη:

Στην πραγματικότητα δεν υπήρχε πρόβλημα με τη μονάδα ισχύος. Απλά εγώ ξέχασα πως είχα αλλάξει κάτι, το οποίο προφανώς με οδήγησε στο να χάνω ισχύ. Δεν ήταν τίποτα το αρνητικό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Charles Leclerc θα επιχειρήσει να κατακτήσει στην πίστα του Μπακού την τέταρτη συνεχόμενη pole position και την έκτη σε οκτώ αγώνες για το 2022. Παράλληλα θέλει να επιστρέψει και στις νίκες, καθώς η τελευταία φορά που είδε πρώτος την καρό σημαία ήταν στο GP Αυστραλίας τον Απρίλιο.

Δείτε τον μεγάλο τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles