spot_img

Ο Leclerc δεν πιστεύει σε θαύματα φέτος

Ο Charles Leclerc προϊδεάζει πως αν και η Ferrari στοχεύει πιο ψηλά φέτος, δεν πιστεύει σε θαύματα αναφορικά με την απόδοσή τους.

Το τριήμερο του Bahrain Test ολοκληρώθηκε, αφήνοντας ακόμα πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Αν και οι δοκιμές κύλησαν σχετικά ομαλά για το ιταλικό εργοστάσιο, είναι δύσκολο να διακρίνουμε αν το αγωνιστικό της πακέτο είναι ανταγωνιστικό. Ο Μονεγάσκος οδηγός ολοκλήρωσε συνολικά 212 γύρους εντός πίστας, σημειώνοντας τον ταχύτερο του χρόνο στην D3 με 1:30.486.

Διαβάστε επίσης: Μάχες μέχρι τελικής πτώσης στην Ισπανία για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Σε δηλώσεις του, διευκρίνισε τους στόχους της ομάδας αλλά και του ίδιου για την αγωνιστική σεζόν του 2021.

Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας σε σχέση με πέρυσι. Δεν θα συμβεί όμως και κάποιο θαύμα ξαφνικά και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Όσο και να θέλω, πιστεύω θα είναι αδύνατο να παλέψουμε για τίτλο το 2021. Ακόμα είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα σχετικά με την απόδοση της SF21 και οι νέοι Τεχνικοί Κανονισμοί μας περιορίζουν πολύ. Όταν στο παρελθόν δήλωσα πως θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή, δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο 2021 αλλά γενικότερα σ’ ένα μακροπρόθεσμο στόχο.

Δείτε το GP Ισπανίας της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Πάνω στο θέμα αναφέρθηκε και ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Ferrari, Laurent Mekies, ο οποίος υποστήριξε τις απόψεις του 23χρονου.

Ήδη ο στόχος να κερδίσουμε τις ομάδες του midfield είναι αρκετά φιλόδοξος, αν αναλογιστούμε ειδικά πόσο περίπλοκη ήταν η περασμένη σεζόν. Φέτος θα πρέπει να συνδυάσουμε παράλληλα και τον φόρτο εργασίας για το 2022. Για τον λόγο αυτό, όποιες βελτιώσεις φέρουμε στο μονοθέσιο θα είναι μέχρι και τους τρεις ή τέσσερις πρώτους αγώνες. Από εκεί και μετά θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο 2022. Την ίδια τακτική θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες, οπότε από τα μισά της σεζόν και μετά δεν θα δούμε σημαντικές αλλαγές.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πόσο ανταγωνιστικό πιστεύετε θα είναι φέτος το δίδυμο της Scuderia Ferrari; Θα μπορέσει η ομάδα φέτος να χτίσει μια γερή βάση για το 2022;

Ακούστε τη “μίνι” εκπομπή “Slipstream” με την Ανάλυση των Χειμερινών Δοκιμών.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles