spot_img

Ταχύτατη η προσαρμογή του Alonso στην Alpine

Ο Davide Brivio μίλησε για την επιστροφή του Fernando Alonso σε μονοθέσιο της F1 και την γρήγορη προσαρμογή του στις απαιτήσεις του νέου μονοθεσίου της Alpine.

Ο 3-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μετά το Bahrain Test δείχνει να είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Ανταποκρίθηκε εύκολα στις απαιτήσεις της A521, καθώς και στον ρυθμό της F1. Επιπλέον, θετικό είναι και το γεγονός πως ο σοβαρός τραυματισμός στο σαγόνι, μετά το ατύχημα του στα μέσα Φεβρουαρίου, δεν δείχνει να επηρεάζει την απόδοσή του.

Διαβάστε επίσης: Ο Leclerc δεν πιστεύει σε θαύματα φέτος

Ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Alpine, Davide Brivio, σε δηλώσεις εκφράζει άκρως ικανοποιημένος από την έως τώρα απόδοση του Ισπανού οδηγού.

Το πλάνο στις δοκιμές ήταν αρχικά να προσαρμοστεί ξανά στην αίσθηση του μονοθεσίου και να δοκιμάσει διαφορετικές ρυθμίσεις. Τον είδαμε όμως να επιστρέφει σε υψηλές ταχύτητες και ρυθμό αγώνα πολύ γρήγορα. Πιστεύω θα επιστρέψει πολύ δυναμικά και είναι σε πολύ καλή φόρμα από άποψη φυσικής κατάστασης. Έχει μεγάλη θέληση, έχει ενσωματωθεί για τα καλά στην ομάδα και είναι ένας οδηγός που πιέζει όλους γύρω του να αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Και μόνο η απόφασή του να επιστρέψει στο πιο απαιτητικό σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δείχνει πόσο αποφασισμένος είναι.

Δείτε το GP Ισπανίας της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Στην συνέχεια μίλησε για τις προσδοκίες τις Γαλλικής ομάδας από τους δυο της οδηγούς.

Ο βασικός στόχος, τόσο για τον Esteban όσο και για τον Fernando, είναι αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες του μονοθεσίου. Η δική μας δουλειά είναι να τους παρέχουμε με τον καιρό ένα καλύτερο αγωνιστικό πακέτο. Σαν οδηγικό δίδυμο πιστεύω είναι ένας ενδιαφέρον και ανταγωνιστικός συνδυασμός. Είναι μια ευκαιρία για τον Esteban να συνεργαστεί με έναν πολύ έμπειρο οδηγό, από τον οποίο μπορεί να μάθει πολλά. Ο ένας θα ωθεί τον άλλο να φέρνουν θετικά αποτελέσματα στην ομάδα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πως πιστεύετε θα ανταποκριθεί το νέο αυτό δίδυμο εντός πίστας; Θα καταφέρει ο Alonso να αποτελέσει μια μεγάλη υπολογίσιμη δύναμη φέτος με την Alpine;

Ακούστε την “μίνι” εκπομπή “Slisptream” με την ανάλυση των Χειμερινών Δοκιμών.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles