spot_img

O Leclerc εντόπισε κάτι παράξενο με τις Red Bull και McLaren

O Charles Leclerc υποπτεύεται πως κάτι συμβαίνει με τις Red Bull RB20 και McLaren MCL38, καθώς είχαν ασυνήθιστο πλεονέκτημα στην Ίμολα.

Η Scuderia Ferrari έφυγε από την Ίμολα με την 3η θέση του Charles Leclerc και την 5η θέση του Carlos Sainz. Παρά το γεγονός πως η SF-24 είχε πολλές και σημαντικές αναβαθμίσεις, το τελευταίο σκαλί του βάθρου ήταν το καλύτερο μέγιστο που θα μπορούσε να πάρει.

Μετά τις κατατακτήριες δοκιμές ο Leclerc ήταν απογοητευμένος από το ρυθμό της Ferrari και τη διαφορά που είχε από την κορυφή. Την Κυριακή μετά τον τερματισμό η ψυχολογία του είχε αλλάξει, καθώς τόνισε ότι ο ρυθμός του μονοθεσίου του ήταν πολύ δυνατός.

  • Μην χάσετε απόψε Τρίτη 21/5 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP της Ίμολα. Μπορείτε να βρείτε την εκπομπή εδώ.

Σε μετέπειτα δηλώσεις του στο Sky Sports, ο Μονεγάσκος αποκάλυψε πως τόσο η Red Bull όσο και η McLaren Racing έχουν βρει μία λύση που τους δίνει περισσότερη ταχύτητα.

«Πιστεύω πως ο ρυθμός μας είναι πάρα, πάρα πολύ δυνατός. Είμαι πιο αισιόδοξος απ’ ότι μετά τις κατατακτήριες δοκιμές. Αυτός είναι ο μοναδικός τομέας στον οποίο υστερούσαμε αυτό το τριήμερο. Χάσαμε όλο το χρόνο από τους αντιπάλους μας στις ευθείες. Η McLaren και η Red Bull κάνουν κάτι περίεργο με την ενέργεια της μπαταρίας και τον κινητήρα. Πρέπει να κοιτάξουμε να δούμε τι συμβαίνει. Όταν το λύσουμε θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψουμε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Μαϊάμι και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles