spot_img

O Leclerc γνώριζε από καιρό τα πάντα για τον ερχομό του Hamilton

O Charles Leclerc μίλησε δημόσια σχετικά με τη μετεγγραφή «βόμβα» του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari από τη σεζόν του 2025.

Η… βόμβα της φετινής «Silly Season» στον κόσμο της Formula 1 δεν είναι άλλη από την μετεγγραφή του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari από το 2025. Ο Βρετανός πολυπρωταθλητής θα αφήσει τη Mercedes-AMG έπειτα από 12 σεζόν γεμάτες επιτυχίες σε μία κίνηση που σόκαρε τον πλανήτη.

Πολλά έχουν γραφτεί σχετικά με την κίνηση του 39χρονου να πάει σε αυτό το στάδιο της καριέρας του στην ομάδα του Μαρανέλο. Αρκετοί μάλιστα έχουν κατακρίνει την επιλογή του αυτή, μεταξύ αυτών ο Fernando Alonso.

Ο Hamilton θα πλαισιώσει τον Charles Leclerc στην Scuderia την επόμενη σεζόν και μαζί συνθέτουν ενδεχομένως το καλύτερο δίδυμο του grid. Είχαμε αναφέρει ήδη πως ο Μονεγάσκος γνώριζε πως ο Βρετανός θα πάει στη Ferrari το 2025 και τώρα έρχεται να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος.

Μετά την παρουσίαση της νέας Ferrari SF-24, o Leclerc μίλησε για την μετεγγραφή του Χάμιλτον στη Ferrari.

«Αυτές οι συμφωνίες δεν ολοκληρώνονται σε μία νύκτα. Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθούν αυτές οι συμφωνίες. Γνώριζα για πολύ καιρό για τις διαπραγματεύσεις της Ferrari με τον Χάμιλτον. Το γνώριζα πριν υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο και δεν με εξέπληξε η ανακοίνωση της συμφωνίας. Ο Lewis είναι ένας τρομερός οδηγός, είναι ο πιο επιτυχημένος στην ιστορία και με τεράστια εμπειρία που θα φέρει στην ομάδα και προφανώς σε εμένα. Αυτό είναι πολύ καλό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τηv F1 με την ανάλυση της νέας Ferrari SF-24 και των νέων μονοθεσίων των Mercedes, Aston Martin, McLaren και Red Bull Racing.

Επιπλέον ο Leclerc παραδέχθηκε πως αντάλλαξε μηνύματα με τον μελλοντικό του teammate.

«Είχα συζητήσεις με τον Hamilton, ειδικά μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας. Ανταλλάξαμε μηνύματα. Είναι ένας φοβερός πρωταθλητής με τεράστιες επιτυχίες. Έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον να έχεις έναν καινούργιο teammate και να μαθαίνεις νέους τρόπους συνεργασίας μαζί του, ειδικά όταν πρόκειται για έναν 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή».

Μπορεί η σεζόν του 2024 να μην έχει ξεκινήσει, ωστόσο ήδη αναμένουμε με αγωνία τη συνεργασία των Hamilton και Λεκλέρ το 2025.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles