spot_img

O Ricciardo πιστεύει πως η RB θα πετύχει μεγάλα πράγματα

Ο Daniel Ricciardo ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν της Formula 1 και πιστεύει πως η ανανεωμένη RB θα είναι σε θέση να πετύχει μεγάλες επιτυχίες. 

Το 2024 στη Formula 1 η ομάδα της Scuderia AlphaTauri άλλαξε ονομασία σε Visa Cash App RB Team, κάτι το για το οποίο δέχθηκε έντονη κριτική από τους φίλους τους σπορ. Επιπλέον βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων ομάδων, όχι μόνο για την ονομασία της αλλά και για την αμφιλεγόμενη συνεργασία της με τη Red Bull Racing.

Από φέτος οι δύο ομάδες θα έχουν πιο στενή συνεργασία, καθώς ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού θα εργάζεται πλέον στη Μ. Βρετανία, δίπλα από το εργοστάσιο των «ταύρων». Όπως είδαμε και από την παρουσίαση του μονοθεσίου της VCA-RB, φέτος θα δανείζεται όλα τα εξαρτήματα που ορίζουν οι κανονισμοί της Formula 1 από τη Red Bull RB19 του 2023 και των 21 νικών.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου μονοθεσίου της VCA-RB, o Daniel Ricciardo πιστεύει πως φέτος θα είναι η έκπληξη του grid.

«Θα είναι ένα γρήγορο μονοθέσιο και αν είναι όμορφο τότε αυτό είναι πολύ θετικό. Συμβαίνουν πολλά στην ομάδα το τελευταίο διάστημα και θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό από μία junior team της Red Bull. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως θα γίνουν πολλά καλά εφέτος. Θα ήταν φοβερό αν έπαιρνα κάποιο βάθρο εφέτος. Θα προτιμούσα όμως να είμαι συστηματικά στις 5 πρώτες θέσεις από το να πάρω απλά ένα βάθρο. Θέλω να δείξω πως μπορώ να πάρω σταθερά αποτελέσματα, περίπου όπως έκανα το 2020 με τη Renault. O κόσμος μπορεί να το έχει ξεχάσει αυτό».

Το 2023 η VCA-RB (αγωνιζόταν ως AlphaTauri) τερμάτισε στην 8η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, μπροστά μόνο από τις Alfa Romeo (φέτος ονομάζεται Stake F1) και Haas.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τηv F1 με την ανάλυση της νέας Ferrari SF-24 και των νέων μονοθεσίων των Mercedes, Aston Martin, McLaren και Red Bull Racing.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles