spot_img

O Leclerc καταριέται την εμφάνιση του SC στο Λας Βέγκας

Ο Charles Leclerc ήταν απογοητευμένος με τον τρόπο με τον οποίοι οι ελπίδες του για τη νίκη γύρισαν εναντίων του στο Grand Prix Λας Βέγκας.

Η επιστροφή στην πόλη της αμαρτίας και του τζόγου συνδυάστηκε με έναν απρόσμενα συναρπαστικό αγώνα με μάχες μέχρι τον τελευταίο γύρο. Κάτι όμως που δεν άλλαξε ήταν η αποτυχία του Charles Leclerc να κερδίσει, έχοντας εκκινήσει από την pole position.

O Μονεγάσκος τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον νικητή του GP Λας Βέγκας Max Verstappen. Ωστόσο για να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου έπρεπε να κάνει ένα φοβερό προσπέρασμα στον Sergio Perez στον τελευταίο γύρο του αγώνα.

Μετά τον τερματισμό, ο Leclerc ήταν ενθουσιασμένος με τα όσα έζησε στους 50 γύρους του Λας Βέγκας.

«Τι αγώνας. Τον απόλαυσα πολύ αλλά είμαι απογοητευμένος που τερμάτισα δεύτερος. Ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε. Η εκκίνηση ήταν δύσκολη γιατί ο Φερστάπεν έχασε τον έλεγχο και με έβγαλε εκτός πίστας. Είχαμε το ρυθμό να τον περάσουμε και συνολικά ήμασταν πολύ δυνατοί. Ήμασταν άτυχοι με το αυτοκίνητο ασφαλείας. Δεν μπήκαμε στα pits γιατί δεν ξέραμε τι θα κάνουν οι άλλοι. Θέλαμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση και ήταν δύσκολο στο τέλος με τα φθαρμένα ελαστικά. Είχα πολλές μάχες και το απόλαυσα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Βραζιλίας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο. 


Όσο για τη συνολική του εμπειρία στο αγωνιστικό τριήμερο, ο οδηγός της Ferrari δήλωσε.

«Το απόλαυσα πραγματικά. Το χρειαζόμασταν γιατί το τριήμερο δεν ξεκίνησε όπως θα έπρεπε. Είμαστε ένα τρομερό σπορ και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο πρώτο αγώνα στο Λας Βέγκας. Η ατμόσφαιρα στην πόλη είναι φανταστική».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles