spot_img

O Leclerc θέλει πρωτάθλημα το 2025

Ο Charles Leclerc έχει ήδη στρέψει την προσοχή του στο 2025 και θέλει να προσπαθήσει να πάρει τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο.

Ο Charles Leclerc για πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε δύο στόχους που είχε ως οδηγός. Ο ένας ήταν να κερδίσει το Grand Prix Ιταλίας μέσα στη Μόντσα και ο άλλος να κερδίσει το Grand Prix Μονακό. Τους δύο αυτούς αγώνες κέρδισε εντός του 2024 και είναι οι μοναδικές του νίκες έως τώρα.

Ο Μονεγάσκος βρίσκεται στην 3η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών, 86 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Max Verstappen. Μπορεί μαθηματικά να είναι στο παιχνίδι του τίτλου, ωστόσο φαντάζει αδύνατο να αναδειχθεί φέτος παγκόσμιος πρωταθλητής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Race, o Leclerc ρωτήθηκε σχετικά με το αν είναι ευχαριστημένος με το πώς έχει εξελιχθεί η φετινή του σεζόν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σεζόν μου γιατί βελτιώνομαι συνέχεια σαν οδηγός. Η φετινή είναι μια σεζόν με κοντράστ συναισθημάτων με πολλές καλές και πολλές κακές στιγμές. Κέρδισα στο Μονακό και στη Μόντσα όμως μπορώ να πω ότι πέρασα δύσκολα. Θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως ήμουν σίγουρος πως θα μπορέσουμε να σηκώσουμε τα κεφάλια μας ψηλά. Όμως κάναμε πολύ καλή δουλειά και είμαι πολύ αισιόδοξος για τους τελευταίους αγώνες».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Με βάση τη μεγάλη βελτίωση της Ferrari από το καλοκαίρι, ο Leclerc ρωτήθηκε σχετικά με το αν στους στόχους του είναι το πρωτάθλημα:

«Είναι ρεαλιστικό το πρωτάθλημα το 2025; Φυσικά και είναι».

Το 2025 ο Leclerc θα έχει δίπλα του στη Ferrari τον Lewis Hamilton. Ενόψει της συνεργασίας τους, ο Μονεγάσκος ανυπομονεί να δει τι είναι ικανός να κάνει απέναντι σε έναν 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του AMN να αναλύει τους λόγους που η Ferrari δεν βρίσκεται πια στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles