spot_img

Ο Michael Schumacher μέσα σε 11 λεπτά μαγείας (vid)

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Michael Schumacher σε 11 λεπτά απόλυτης μαγείας, για την καριέρα του θρύλου πολυπρωταθλητή της Formula 1. 

O Michael Schumacher γιορτάζει σήμερα. Ο Γερμανός, 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 γίνεται 55 ετών. Ο άνθρωπος που άφησε τεράστια ιστορία στις πίστες, με το όνομά του να έχει «θεοποιηθεί» συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Έχουν συμπληρωθεί δέκα χρόνια από το ατύχημα που καθήλωσε τον σπουδαίο Michael Schumacher, είναι η ιδανική ημέρα για να υμνήσουμε όσα αλησμόνητα έχει κάνει στη ζηλευτή αγωνιστική του καριέρα. Σήμερα που οι περισσότεροι επιμένουν να θυμίσουν πως ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έχει λυγίσει, είναι η ιδανική ημέρα για να τονίσουμε πως ο «Weltmeister» δεν έχανε ποτέ. Ακόμα και οι ήττες εξελίσσονταν σε εφόδιο που τον όπλιζε στην επόμενη μάχη.

Ακούστε την τελευταία εκπομπή μας για τη Formula 1 στο 2023 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.


Σήμερα που παντού θα διαβάζεις το όνομά του και πολλοί θα λένε: «Ο Schumacher που ήξερες πρέπει να τον ξεχάσεις». Όχι, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να θυμηθούμε όσα αμίμητα έκανε εντός πίστας.

Ο Γερμανός δίνει τον αγώνα του, τον πιο σπουδαίο της ζωής του και οφείλουμε να τον σεβαστούμε και να τον επικροτήσουμε. Είναι άνισος, φάνταζε εξ αρχής χαμένος αλλά για τον Michael μιλάμε. Ξέρετε πως δεν πρόκειται να το βάλει κάτω. Και το παρακάτω video θα σας υπενθυμίσει το γιατί…

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles