spot_img

O Quartararo ζητά την M1 του 2019

Ο Fabio Quartararo θέλει να αγωνιστεί στο επόμενο Πρωτάθλημα του MotoGP με μοτοσυκλέτα δύο ετών, μετά το φιάσκο του 2020.

Ο Γάλλος ξεκίνησε εξαιρετικά το 2020 έχοντας πάρει τις δύο πρώτες νίκες. Έκτοτε όμως, κατάφερε μόλις μία ακόμα νίκη και είναι με το ένα πόδι εκτός διεκδίκησης του φετινού τίτλου. Η χρονιά πήγε από το κακό στο χειρότερο, με την Yamaha να χάνεται σε δυναμική.

Τώρα ο Quartararo, θέλοντας να επιστρέψει δυνατός την επόμενη σεζόν, ζητά κάτι παράξενο. Θέλει τη μοτοσυκλέτα του 2019, με την οποία έκανε πολύ δυνατές εμφανίσεις, δίχως όμως να κερδίσει. Στη πρώτη του σεζόν έκανε τη μία έκπληξη μετά την άλλη και κέρδισε επάξια συμβόλαιο στην αγωνιστική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 12 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Γάλλος εξηγεί τους λόγους που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, ενώ ετοιμάζεται για το GP Βαλένθια.

 Ανησυχώ και θέλω να δω αν μπορώ να έχω την μοτοσυκλέτα του 2019. Θα δούμε αν γίνεται ή αν πρέπει να κρατήσουμε αυτή τη φετινή. Αυτό που είναι βέβαιο όμως είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα στον τρόπο που δουλεύουμε. Όχι εμείς τόσο ως ομάδα, αλλά η Yamaha γενικά. Όταν ξεκινάς και είσαι δυνατός από το FP1, τότε κάνεις μικρές αλλαγές κι όλα πάνε πολύ καλά. Όταν όμως ξεκινάς και είναι δύσκολα, τότε είσαι χαμένος.

O Quartararo δεν είναι ο μόνος που κάνει παράπονα για τη λειτουργία της Yamaha. O Maverick Vinales έχει εκφράσει επανειλημμένα την δυσαρέσκεια του για την M1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

O Valentino Rossi από την άλλη, δήλωσε πρόσφατα πως δεν υπάρχει δικαιολογία για την Yamaha να μην είναι ανταγωνιστική το 2021. Τέλος, ο Franco Morbidelli που χρησιμοποιεί τη μοτοσυκλέτα του 2019, έχει δύο νίκες στο 2020.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles