spot_img

Ο ρόλος του Hamilton στη νέα ταινία για τη Formula 1

Η Apple Studios ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων για μία ταινία σχετική με τη Formula 1, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt και ο Lewis Hamilton θα έχει παρασκηνιακό ρόλο.

Η Apple Studios απέκτησε τα δικαιώματα για μία νέα ταινία με θέμα τη Formula 1. Στη νέα αυτή ταινία αναμένεται να συμμετέχει και ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του αθλήματος, Lewis Hamilton. Ο Βρετανός έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί στο μέλλον με την υποκριτική. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο εγχείρημα θα παραμείνει «πίσω από τις κάμερες». Για την ακρίβεια, θα βρίσκεται στην παραγωγή της ταινίας, μαζί με την εταιρία Plan B του Brad Pitt, ο οποίος θα είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά και τους Jerry Bruckheimer και Chad Oman. Οι δύο τελευταίοι έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μονακό.

Το σενάριο της ταινίας θα γραφτεί από τον Ehren Kruger, ενώ ο Joseph Kosinski θα είναι ο σκηνοθέτης της. Ο πασίγνωστος ηθοποιός, Brad Pitt, θα υποδυθεί ένα βετεράνο οδηγό, ο οποίος θα επανέρθει μετά την απόσυρσή του για να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα μαζί με το φιλόδοξο νεαρό teammate του.

Ο Brad Pitt έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς ήταν αυτός που κούνησε τη σημαία στην εκκίνηση των 24 ωρών του Le Mans το 2016. Παράλληλα, έχει εργαστεί για την ταινία Ford vs Ferrari, η οποία βασίστηκε στα γεγονότα του εμβληματικού αγώνα του 1966 και την κόντρα ανάμεσα στα δύο εργοστάσια μέσα στην πίστα.

Με την ολοκλήρωση της ταινίας θα είναι ενδιαφέρον να διαπιστωθεί εάν ο Lewis Hamilton θα εμφανιστεί στην ταινία. Ο Βρετανός έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στην ταινία Zoolander 2, ενώ έχει συμμετάσχει φωνητικά και στις ταινίες Cars 2 και 3. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία δεν έχουν ανακοινωθεί, όπως για παράδειγμα η ημερομηνία κυκλοφορίας και το υπόλοιπο cast των ηθοποιών. Ο προϋπολογισμός της ανέρχεται στα 140 εκατομμύρια δολάρια. 

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles