spot_img

Ο Rosberg φοβάται για τον Verstappen: «Δύσκολα θα πάρει το πρωτάθλημα»

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Nico Rosberg, μίλησε για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος και τις πιθανότητες που έχει ο Max Verstappen να το κατακτήσει.

Δύο είναι οι διεκδικητές του φετινού τίτλου της Formula 1 σύμφωνα με τον Nico Rosberg. Ο ένας είναι ο Max Verstappen της Red Bull Racing, ο οποίος προηγείται στο πρωτάθλημα και ο δεύτερος είναι o Lando Norris της McLaren Racing. H μεταξύ τους διαφορά έπειτα από 18 αγωνιστικά τριήμερα είναι στους 52 βαθμούς.

Με έξι αγώνες για το τέλος της σεζόν το μομέντουμ είναι με το μέρος του Norris, ο οποίος κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση στο Grand Prix Σιγκαπούρης. Ο Βρετανός άφησε τον Ολλανδό πίσω του κατά 20,9 δλ, ωστόσο η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη εάν το επιθυμούσε.

Σύμφωνα με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2016, Nico Rosberg, η μάχη για τον φετινό τίτλο είναι ανοικτή και τίποτα δεν είναι δεδομένο για τον Φερστάπεν:

«Η διαφορά στη Σιγκαπούρη θα τρόμαξε σίγουρα τη Red Bull. Με την ταχύτητα που έχει η McLaren στο τελευταίο μέρος της σεζόν είναι ρεαλιστικό το σενάριο ο Νόρις να κερδίσει όλους τους αγώνες που απομένουν. Το βρίσκω πολύ δύσκολο να έρθει σε όλους τους αγώνες δεύτερος ο Μαξ. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοικτό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Ο Γερμανός εξήγησε γιατί πιστεύει πως ο Φερστάπεν έχει δύσκολο έργο μπροστά του:

«Είναι σχεδόν αδύνατο για τον Max να έρχεται συνέχεια δεύτερος στους αγώνες γιατί υπάρχει και ένας Oscar Piastri. Θα παίρνει βαθμούς από τον Verstappen και αυτό θα είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Με την άποψη του Rosberg συμφωνεί και ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull, Helmut Marko:

«Δεν είναι αρκετό να εξαρτόμαστε από δεύτερες θέσεις για το υπόλοιπο της σεζόν».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του Automotonews να αναλύει τους λόγους που η Red Bull Racing δεν κυριαρχεί πλέον στη Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles