spot_img

O Rossi συγχαίρει τους αναβάτες της Tech3

O Valentino Rossi, πιστεύει πως η ποιότητα των οδηγών της δορυφορικής Yamaha κάνουν τη διαφορά και όχι μόνο η μοτοσυκλέτα.

Ο Ιταλός αναβάτης της ιαπωνικής εταιρίας, μπορεί να λέει πως το σασί της Yamaha του 2016 και στο σύνολο η μοτοσυκλέτα είναι εξαιρετική, όμως αυτό δεν μειώνει την αξία των Jonas Folger & Johann Zarco.

Οι δορυφορικοί αναβάτες, πραγματοποιούν εξαιρετική rookie σεζόν στο MotoGP, με τους δύο να έχουν πάρει αμφότεροι βάθρο στην πατρίδα τους, ενώ ο Γάλλος μετρά και μία pole position.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν και οι δυο τους έχουν δείξει πόσο καλή αίσθηση έχουν με το πλαίσιο του ΄16.  Όμως είναι και δυνατοί αναβάτες. Στον αγώνα του Sachsenring ο Folger οδήγησε εξαιρετικά, όπως ο Zarco στο Le Mans. Ήταν γρήγορος και κράτησε το πίσω ελαστικό του. Έτσι πιστεύω ότι και οι αναβάτες κάνουν τη διαφορά και απλά πρέπει να τους πω συγχαρητήρια.

Επιπλέον ο Rossi, έσπευσε να δηλώσει πως το πλεονέκτημα της Honda είναι το γεγονός πως φθείρει λιγότερο το πίσω ελαστικό.

Νομίζω ότι το πλεονέκτημα της Honda, πέραν του πόσο δυνατός είναι ο Marquez, είναι και το γεγονός ότι φθείρει λιγότερο το πίσω ελαστικό σε σχέση με μας. Είναι ένα από τα προβλήματά μας και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Δεν είναι εύκολο όμως, διότι τα ελαστικά έχουν αλλάξει από πέρυσι. Αλλάζουν άλλωστε κι από αγώνα σε αγώνα και γι’ αυτό δεν είμαστε σε θέση να είμαστε καλύτεροι κάθε φορά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles