spot_img

Ο Sainz και το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου

Ο Carlos Sainz μίλησε για τις προσδοκίες της νέας σεζόν και απαντά στο ερώτημα για το αν θα καταφέρει να πετύχει περισσότερα βάθρα με την Ferrari.

Ο Ισπανός πραγματοποίησε μια πολυπόθητη μεταγραφή σε μια σεζόν, όπου η Scuderia Ferrari θα ξεκινήσει ουσιαστικά από το μηδέν. Οι προσδοκίες φέτος για την ομάδα είναι μεγάλες, τόσο από το μονοθέσιο που θα παρουσιάσουν όσο και από τους οδηγούς της. Η απόδοση του Sainz στην αγωνιστική σεζόν του 2020 ήταν πολύ συστηματική, προσφέροντας σταθερά βαθμούς. Αυτός ήταν άλλωστε και ο κύριος λόγος που προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Ferrari.

Διαβάστε επίσης: Leclerc: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η Ferrari»

Σε δηλώσεις του, ο Sainz αναφέρθηκε στις βλέψεις του για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Και το μεγάλο ερώτημα θα είναι εάν θα καταφέρει να πετύχει μέχρι και βάθρο το 2021.

Αυτή είναι η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, στην οποία κανείς δεν θα μπορούσε να απαντήσει αυτή την στιγμή. Δεν θα ξέρουμε μέχρι τον πρώτο αγώνα στο Μπαχρέιν και όχι πριν από τις χειμερινές δοκιμές. Στις δοκιμές στην σημερινή εποχή, ειδικά με το καύσιμα που μπορούμε να βάλουμε και τις ρυθμίσεις του κινητήρα, θα είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε ακριβή συμπεράσματα. Φυσικά και παρακολουθώ πολύ στενά την πρόοδο που εμφανίζει η ομάδα τους τελευταίους μήνες και προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ.

Δείτε το GP Βραζιλίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Η ομάδα εργάζεται όλον τον χειμώνα, ώστε να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο μονοθέσιο. Υπάρχουν όμως πολλές δυσκολίες, που την κρατούν μακριά από αναβαθμίσεις που θα την φέρουν κοντά στον ανταγωνισμό της κορυφής.

Πρέπει να διατηρήσουμε την υπομονή μας και να δούμε πως θα πάει από εκεί και πέρα. Αυτό τον χειμώνα ο κύριος σκοπός δεν ήταν μόνο να επικεντρωθούμε στην βελτίωση, αλλά και στο να προσπαθήσω να προσαρμοστώ στην ομάδα. Να μάθω καλά όλο το δυναμικό και να ετοιμαστώ για τον αγώνα και δοκιμές, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο.

Διαβάστε επίσης: Binotto: «Θετικές οι προσομοιώσεις για το 2021»

Το μέλλον του 26χρονου στην Ferrari προς το παρόν μοιάζει αρκετά αβέβαιο. Είναι μια χρονιά αναπροσαρμογής και για τις δυο άκρες, ενώ παράλληλα υπάρχει μικρό περιθώριο για λάθη. Ο Sainz απαντά στο ερώτημα για την φετινή σεζόν, όμως γνωρίζει πως οδεύει στο άγνωστο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ειδικά με τους νέους κανονισμούς το 2022, θα καταφέρουν στη Ferrari να αντεπεξέλθουν στις αλλαγές;

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” όπου αναλύουμε όλα τα νέα μονοθέσια.

Δείτε το GP Βραζιλίας της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles