spot_img

Ο Schumacher αποχωρεί από τη Ferrari

Ο Mick Schumacher αναμένεται να ολοκληρώσει την συνεργασία του με την Scuderia Ferrari έως και τον Δεκέμβριο του 2022 και χωρίς προσεχές συμβόλαιο με την ομάδα της Haas επιστρέφει στην αγορά οδηγών.

Ο Schumacher εντάχθηκε στην Ακαδημία της Ferrari το 2019, όπου και αγωνίστηκε στην Formula 2 με την ομάδα της Prema. Το 2020 μάλιστα κατάφερε να κατακτήσει και τον τίτλο στην κατηγορία. Ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο του στην Formula 1 με την ομάδα της Haas και στο τέλος του Πρωταθλήματος ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Βελγίου. Βρείτε το link εδώ.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες ο νεαρός Γερμανός ενδέχεται να λήξει τις όποιες σχέσεις του με το ιταλικό εργοστάσιο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Προς το παρόν η ομάδα της Haas δεν έχει πραγματοποιήσει επίσημη ανακοίνωση πως θα ολοκληρώσει την συνεργασία του με τον Schumacher. Φημολογείται όμως, ότι ο Antonio Giovinazzi θα τον αντικαταστήσει το 2023 ως teammate του Kevin Magnussen. 

Τις τελευταίες εβδομάδες μετά την επίσημη ανακοίνωση της αντικατάστασης του Sebastian Vettel, o οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση της Formula 1 στο τέλος της σεζόν, στην Aston Martin με τον Fernando Alonso και ειδικά έπειτα από το φιάσκο ανακοινώσεων αναφορικά με τον Oscar Piastri και την ομάδα της Alpine η αγορά οδηγών έχει πλέον κλονιστεί. 

Αυτή την στιγμή υπάρχουν θέσεις που παραμένουν ανοιχτές στο grid για το 2023 και τα σενάρια για το μέλλον του Schumacher στην Formula 1 ποικίλουν. Πολλοί τον θέλουν να αγωνίζεται στην Alpine, ενώ δεν αποκλείεται να μείνει εξολοκλήρου δίχως αγωνιστική θέση. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν παραμείνει στην Formula 1 θα είναι σε ομάδα που δεν θα έχει κινητήρα της Ferrari

Όπως όλα δείχνουν η λήξη της πολυετής αυτής συνεργασίας των δυο άκρων ήταν φυσικό επακόλουθο δεδομένου των καταστάσεων.

Βρείτε εδώ την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles