spot_img

Συνοδεία του Alonso «τραμπούκισε» τον Vettel

Ο Sebastian Vettel ανέφερε, μεταξύ άλλων, ένα περίεργο περιστατικό που του συνέβη το Σάββατο το πρωί στη μετάβασή του στην πίστα Spa-Francorchamps.

Ο Sebastian Vettel είναι γνωστό πως πηγαίνει στις πίστες από το χώρο που μένει στα αγωνιστικά τριήμερα με το ποδήλατό του, σε μία προσπάθεια να είναι πιο «φιλικός προς το περιβάλλον». Στη διαδρομή του, ωστόσο, το Σάββατο το πρωί προς την πίστα Spa-Francorchamps λίγο έλειψε να συγκρουστεί με την αστυνομική συνοδεία του Fernando Alonso, η οποία τον έθεσε εκτός πορείας και του έβαλε τις φωνές.

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής περιέγραψε την εμπειρία που είχε το περασμένο Σάββατο.

«Το πρωί (του Σαββάτου) κατέβαινα το λόφο με το ποδήλατο για να πάω στην πίστα. Ξαφνικά, τέσσερις αστυνομικές μοτοσυκλέτες ήρθαν, με ώθησαν εκτός της πορείας μου και μου φώναξαν. Έπειτα, ήρθε μία Renault, με το Fernando Alonso στο τιμόνι, και ακόμα δύο αστυνομικές μοτοσυκλέτες, οι οποίες με ώθησαν εκτός της πορείας μου ξανά».

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Βελγίου. Βρείτε το link εδώ.

Η συνέχεια του Σαββάτου δεν ήταν καλύτερη εντός πίστας για το Sebastian Vettel, καθώς δεν προκρίθηκε στο Q2 μόλις για 0,002s.

«Τα δύο χιλιοστά του δευτερολέπτου δεν είναι ιδιαίτερη διαφορά και φυσικά είναι κρίμα όποτε είναι τόσο οριακό. Γνωρίζω πως θα μπορούσαμε να είμαστε ταχύτεροι, όμως θα πρέπει να σημειώσεις χρόνο την κατάλληλη στιγμή και δεν είχα επιτυχία σε αυτόν τον τομέα. Δεν υπήρχε η πρόσφυση που ανέμενα και είχα πρόβλημα στο να έχω έναν ιδανικό γύρο. Η απόδοση του μονοθεσίου ήταν ασταθής στη διάρκεια του τριημέρου, δυσκολευόμουν με το πίσω μέρος στο μεσαίο sector ειδικότερα και δεν μπορούσα να βρω τη σωστή ισορροπία».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Το αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής ήταν πολύ καλύτερο για τον οδηγό της Aston Martin, ο οποίος λόγω των ποινών εκκίνησε από τη 10η θέση και τερμάτισε στην 8η. Ο Vettel έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, 16 πόντους στο Πρωτάθλημα με τον teammate του, Stroll, να έχει μόλις 4.

Ακούστε εδώ την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles