spot_img

Ο Stroll έκανε υπερωρίες στη τουαλέτα του Nurburgring

O Lance Stroll φαίνεται πως δεν είχε και το καλύτερο αγωνιστικό τριήμερο, με το στομάχι του να παίζει περίεργα παιχνίδια.

Ο Καναδός αναγκάστηκε να μην συμμετάσχει στις κατατακτήριες. Ο ίδιος δεν ένιωθε καλά, όμως δεν πρόκειται για περίπτωση Covid-19. Τη θέση του για τον αγώνα πήρε ο Nico Hulkenberg, η σούπερ αλλαγή της ομάδας.

Η Racing Point είδε τον Sergio Perez να παίρνει μόλις την 9η θέση, ενώ ο Γερμανός ήταν τελευταίος. Οι μηδενικοί γύροι που είχε ο Hulk τον άφησαν απροετοίμαστο και αύριο θα έχει έναν δύσκολο αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Έκπληκτος ο Leclerc με την θέση στο Nurburgring

Ο επικεφαλής της ομάδας, Otmar Szafnauer, μίλησε για τον Stroll και την κατάσταση του μετά τις κατατακτήριες δοκιμές.

Από τη Ρωσία τον είδαμε να μην νιώθει καλά. Από τη στιγμή που φύγαμε από εκεί συνέχισε να μην είναι καλά. Ήταν κρυωμένος. Σκεφτήκαμε πως έπρεπε να κάνει Covid τεστ. Κάναμε πολλαπλά τεστ στον Lance και πριν από τον αγώνα στο Nurburgring. Όλα βγήκαν αρνητικά. Ήρθαν τρία, τέσσερα τεστ. Δεν έχει τα συνηθισμένα συμπτώματα Covid. Δεν νιώθει καλά. Το στομάχι του δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ήταν στη τουαλέτα όλη την ώρα. Μου είπε πως δεν μπορούσε να μείνει μακριά από τη τουαλέτα και να μπει στο μονοθέσιο. Δεν γνωρίζω αν έφαγε κάτι παράξενο ή κόλλησε κάποιον ιό. Απλά δεν νιώθει καλά.

Ο Stroll παραμένει μακριά από την πίστα και είναι υπό την εποπτεία γιατρού. Θα αποχωρήσει από την Γερμανία όταν του επιτραπεί. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στη δράση. Η εξέλιξη όμως αυτή θα τον αφήσει για τέταρτο σερί αγώνα δίχως βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 11 Οκτωβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Nico Hulkenberg κλήθηκε να τον αντικαταστήσει μόλις μία ώρα πριν το FP3 και, μπαίνοντας στη Porsche του, ήταν στη πίστα πριν τις κατατακτήριες.

Ακούστε την εκπομπή για την F1 “Slipstream” με καλεσμένο τον Πάνο Σεϊτανίδη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles