spot_img

Ο Vasseur δεν θέλει να ακούει ερωτήσεις για τον Hamilton

O επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Fred Vasseur είναι επικεντρωμένος στο 2024 και δεν θέλει να μιλάει ακόμη για τον Lewis Hamilton που θα έχει για οδηγό το 2025.

Το 2025 η Scuderia Ferrari θα έχει νέο οδηγικό δίδυμο. Ο Lewis Hamilton θα “ντυθεί” στα κόκκινα και θα πλαισιώσει τον Charles Leclerc στην ιταλική ομάδα αφήνοντας τη Mercedes-AMG μετά από 12 σεζόν γεμάτες επιτυχίες.

Απομένουν 8 μήνες μέχρι ο Hamilton να γίνει επίσημα οδηγός της Ferrari και αρκετοί είναι αυτοί που περιμένουν με ανυπομονησία ώστε να δουν τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να οδηγεί μονοθέσιο που κατασκευάστηκε στο Μαρανέλο. Αν θα αποδειχθεί επιτυχημένη αυτή η συνεργασία μόνο ο χρόνος θα δείξει και για την ώρα οι δύο πλευρές θέλουν να επικεντρωθούν στο 2024.

Γι’ αυτό και αποφεύγουν να απαντάνε σε ερωτήσεις σχετικά με το 2025 διότι το φετινό πρωτάθλημα είναι αυτό που έχει σημασία. Ο  Lewis Hamilton αρνήθηκε στο περιθώριο του Grand Prix Ιαπωνίας να απαντήσει σε ερώτηση για το αν ζηλεύει που η Ferrari είναι πιο γρήγορη από τη Mercedes στη φετινή σεζόν.

Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Fred Vasseur, ρωτήθηκε επίσης για τον ερχομό του Hamilton στην ιταλική ομάδα και έδειξε επίσης ενοχλημένος.

«Με ρωτάτε το ίδιο πράγμα κάθε τριήμερο. Κάνε copy paste την απάντηση μου από την προηγούμενη φορά που ρωτήθηκα. Επόμενη ερώτηση».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας και τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Κίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles