spot_img

Ο Vasseur προσπαθεί να καθησυχάσει τους φίλους της Ferrari

Στη Scuderia Ferrari προσπαθούν να βρουν λύσεις για την πτώση στην απόδοσή τους στους τελευταίους αγώνες, με τον Fred Vasseur να μην πανικοβάλλεται.

Οι τελευταίοι τέσσερις αγώνες της Scuderia Ferrari στη Formula 1 δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση την ομάδα που ξεκίνησε τη χρονιά. Μέχρι και το Grand Prix Μονακό, η ιταλική ομάδα έδειχνε πως ήταν η μόνη που μπορούσε να ρίξει από την κορυφή τη Red Bull Racing έχοντας πάρει δύο νίκες.

Η πορεία της έκτοτε είναι καθοδική, με την τελευταία της αναβάθμιση στην Ισπανία να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Μάλιστα, στο Σίλβερστον πραγματοποίησαν μια σειρά από συγκρίσεις και τα αποτελέσματα ήταν ανησυχητικά. Αυτό τους οδήγησε στο να αγωνιστούν με το πακέτο που είχαν στον αγώνα της Ίμολα, πριν από μερικούς μήνες.

Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Fred Vasseur, πιστεύει πως παρά το κακό αποτέλεσμα στο GP Μ. Βρετανίας, τα πειράματα της Ferrari θα τη βοηθήσουν να πάει προς τα εμπρός:

«Είναι δύσκολο να πω αν γίναμε καλύτεροι στο Σίλβερστον, όμως πιστεύω πως αυτό το τριήμερο κάναμε βήμα προς τα εμπρός από τεχνικής άποψης. Έχουμε πολύ καλύτερη κατανόηση της κατάστασής μας σε σχέση με την Παρασκευή το πρωί, πριν τις ελεύθερες δοκιμές. Πιστεύω πως αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για τη συνέχεια. Σίγουρα το αποτέλεσμα στη Βρετανία δεν ήταν καλό, περιορίσαμε τις δυνατότητές μας. Ο αγώνας του Carlos ήταν καλός, στο πρώτο μέρος ήταν πίσω από τον Φερστάπεν με τη μεσαία γόμα ελαστικών. Ο αγώνας του Charles ήταν χαoτικός, κόλλησε πίσω από τον Stroll για 10 γύρους κι έπειτα είχε την πρώτη του στάση στα pits».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας και της νίκης του Hamilton πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Έπειτα από τον αγώνα του Σίλβερστον, στη Ferrari ανακάλυψαν κάτι ακόμα ανησυχητικό σύμφωνα με τον Vasseur, το οποίο ελπίζουν να το ξεπεράσουν.

«Πιστεύω πως είμαστε ακριβώς στην ίδια θέση με την προηγούμενη σεζόν, σχεδόν ακριβώς στο ίδιο χρονικό σημείο. Στο Ζάντβορτ κάναμε μια εκτενή ανάλυση της κατάστασης και ανακάμψαμε. Έπειτα από μερικές εβδομάδες ήμασταν σε μια πολύ καλή θέση. Είναι δύσκολη η θέση μιας ομάδας όταν έχει ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορεί να λύσει. Είναι δύσκολο και μερικές φορές πρέπει να θυσιάσεις τις δοκιμές της Παρασκευής και αυτό σε κάνει να περιορίζεις τις δυνατότητές σου σε ένα τριήμερο. Στο Σίλβερστον η απόφαση που πήραμε για το πρόγραμμα δοκιμών ήταν δύσκολη και δεν μας βοήθησε ο καιρός».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles