spot_img

Ο Verstappen αναγνωρίζει το προβάδισμα της Ferrari στην Ουγγαρία

Ο Max Verstappen έχει αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί η Red Bull Racing να ανταγωνιστεί το ρυθμό της Ferrari στο GP Ουγγαρίας.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021, Max Verstappen, γνώριζε εκ των προτέρων πως οι δυνατότητες της Red Bull Racing για νίκη στο GP Ουγγαρίας δεν ήταν αρκετές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το Hungaroring δεν είναι η πιο δυνατή, για αυτούς, πίστα. Ο Ολλανδός δεν έχει κερδίσει ποτέ στο θεσμό αυτό, ενώ η τελευταία νίκη της αυστριακής ομάδας ήταν το 2014, την πρώτη χρονιά της υβριδικής εποχής, με τον Daniel Ricciardo.

Ο Max Verstappen βρισκόταν πίσω από τη Ferrari και στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στο FP2. Η διαφορά του από τον πρώτο χρόνο ήταν στα 0,283s, ενώ είδε, μεταξύ άλλων, το Lando Norris με McLaren να είναι ταχύτερος από τον ίδιο.

Ο οδηγός της Red Bull Racing αξιολόγησε στην προσωπική του ιστοσελίδα το ξεκίνημα του τριημέρου του GP Ουγγαρίας.

«Ήταν κάπως δύσκολα τα πράγματα σήμερα, όμως ήταν κάτι που το περιμέναμε. Προσπαθούσαμε να βρούμε την ιδανική ισορροπία μεταξύ των στροφών χαμηλής και υψηλής ταχύτητας κι έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Γαλλίας.

Ο Verstappen έκανε λόγο για το πλεονέκτημα της Ferrari στο Hungaroring

«Έχουν την πρωτοπορία και θα είναι δύσκολο να τους πλησιάσουμε, όμως το Σάββατο θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε όσο περισσότερο γίνεται τη διαφορά».

Σχετικά με την εκτιμώμενη αλλαγή του καιρού το Σάββατο, ο Verstappen ελπίζει πως αυτή θα αλλάξει τα δεδομένα.

«Θα δούμε τι μπορεί να συμβεί με τον καιρό. Νομίζω πως στο στεγνό οδόστρωμα δεν μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε, ίσως να το πετύχουμε στη βροχή, ποιος ξέρει;»

Ο Max Verstappen γνωρίζει πως βρίσκεται σε μειονεκτική θέση ενόψει του GP Ουγγαρίας, όμως ελπίζει να έχει όσο γίνεται μεγαλύτερο προβάδισμα στο Πρωτάθλημα οδηγών στην καλοκαιρινή διακοπή της Formula 1. Αυτή τη στιγμή, ο Ολλανδός βρίσκεται 63 πόντους μπροστά από τον Charles Leclerc στη βαθμολογία, με τους 12 από τους 22 φετινούς αγώνες ολοκληρωμένους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles