spot_img

Ο Verstappen απαντά στις φήμες για κακό κλίμα στη Red Bull

O Max Verstappen μίλησε δημόσια για την «υπόθεση Horner» και απάντησε στις φήμες για ρήξη σχέσεων με τον επικεφαλής της Red Bull Racing. 

Στην παρουσίαση της νέας Red Bull RB20 την παράσταση «έκλεψε» ο Christian Horner. Ο Βρετανός επικεφαλής της αυστριακής ομάδας βρίσκεται υπό έρευνα για απρεπή συμπεριφορά σε υπάλληλο της ομάδας του Μίλτον Κινς και το όνομά του βρίσκεται μόνιμα στο προσκήνιο.

Αυτό έχει δημιουργήσει αναταραχές στο εσωτερικό της Red Bull Racing, με τη μία φήμη να διαδέχεται την άλλη στον κόσμο του διαδικτύου. Όπως ήταν λογικό, οι οδηγοί της ομάδας ρωτήθηκαν στην παρουσίαση της RB20 σχετικά με την εσωτερική έρευνα για τον Horner.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Max Verstappen, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αντίκτυπο της υπόθεσης στην ομάδα, θέλησε να μιλήσει με γενικεύσεις και να αλλάξει θέμα.

«Από πλευράς μου, είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην προσπάθειά μου να ετοιμαστώ σωματικά για τη νέα σεζόν και για να οδηγήσω το μονοθέσιο. Θέλω να συζητάω με τους μηχανικούς μου για θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα. Επιπλέον, η ζωή μου δεν είναι μόνο η Formula 1. Όταν είμαι σπίτι μου δεν θέλω να σκέφτομαι τόσο την F1. Πολλά πράγματα συμβαίνουν στο παρασκήνιο και δουλεύω πάνω σε διάφορα ζητήματα. Είμαι αρκετά πολυάσχολος όταν βρίσκομαι σπίτι».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τηv F1 με την ανάλυση της νέας Ferrari SF-24 και των νέων μονοθεσίων των Mercedes, Aston Martin, McLaren και Red Bull Racing.


Επιπλέον ρωτήθηκε σχετικά με αναφορές που κάνουν λόγο για ρήξη στις σχέσεις του με τον Χόρνερ και αναταραχή μεταξύ των εργαζομένων της αυστριακής ομάδας.

«Η κατάσταση είναι ίδια όπως πάντα, μπορώ να σας το επιβεβαιώσω. Δεν ξέρω σε ποιον αρέσει να γράφει τέτοια πράγματα, αλλά για εμένα ο Κρίστιαν είναι όπως πάντα, δεν έχει αλλάξει».

Ο Horner αναμένεται να παραβρεθεί στο Μπαχρέιν για τις χειμερινές δοκιμές που θα διεξαχθούν το τριήμερο 21 με 23 Φεβρουαρίου. Προς ώρας είναι άγνωστο αν και πότε θα ολοκληρωθεί η έρευνα και ποια θα είναι η απόφαση που θα παρθεί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles