spot_img

Ο Verstappen δεν θα είναι ποτέ επιλογή της Mercedes

Ο Max Verstappen δεν θα αποτελέσει στόχο των Πρωταθλητών τα επόμενα χρόνια, όπως αποκάλυψε ο Toto Wolff.

H ομάδα της Mercedes είναι αρκετά σταθερή με το οδηγικό της line-up τα τελευταία χρόνια. Μόλις 4 οδηγοί έχουν περάσει από το Brackley από το 2010. Ο Lewis Hamilton με τον Valtteri Bottas ανήκουν στο δυναμικό από το 2017 και έχουν φέρει άλλους τέσσερις σερί Τίτλους.

Το συμβόλαιο του Βρετανού ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους και δεν έχει ανανεώσει ακόμα. Επιπλέον, στον αγώνα της Imola άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να μην συνεχίσει στην Mercedes το 2021. Η λογική λέει ξεκάθαρα το αντίθετο, όμως όλα μπορούμε να τα περιμένουμε στο 2020.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε το προσωρινό πρόγραμμα της F1 για το 2021

Ο Wolff τώρα, δεν έχει ανανεώσει επίσης με την Mercedes, αλλά μίλησε σχετικά με το θέμα των οδηγών. Τόνισε πως ο Verstappen δεν αποτελεί επιλογή της Mercedes για το προσεχές μέλλον. Μάλιστα σύγκρινε την έλευση του με τη σχέση των Hamilton-Rosberg το διάστημα 2013-2016.

Δεν θα καταλάβουμε ποτέ τι ακριβώς έγινε ανάμεσα στον Lewis και τον Nico. Η ιστορία πάει πολύ πίσω από τότε που ήταν τα kart και στις μικρές κατηγορίες. Είδαμε πως μια φιλία μετατρέπεται σε αντιπαλότητα και μετά σε έχθρα. Ξεκίνησε όταν πήγα στην ομάδα το 2013 και έγινε χειρότερη στη συνέχεια. Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση να διαχειριστούμε. Στα briefings μετά τους αγώνες το κλίμα δεν το αντέχαμε και έπρεπε να επέμβουμε. Η έχθρα όμως των οδηγών παρέμεινε. Η παρουσία του Max θα δημιουργούσε έναν πόλεμο αστέρων όμως. Δεν θέλουμε κάτι τέτοιο. Για εμάς δεν είναι επιλογή ο Verstappen. Ευτυχώς με τον Valtteri δεν έχουμε κάποια άσχημη κατάσταση.

Ο Ηamilton έχει καταφέρει να επικρατήσει άνετα έναντι του Valtteri Bottas τα τελευταία χρόνια. Προς το παρόν το σενάριο Verstappen και Mercedes είναι επιστημονικής φαντασίας. Όμως όταν αποχωρήσει ο Βρετανός, τα πράγματα θα αλλάξουν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με το preview του GP Τουρκίας, μαζί με όλες τις τελευταίες εξελίξεις. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles