spot_img

Ο Verstappen δεν ξέρει το πρόβλημα που είχε ο κινητήρας του

Ο Max Verstappen διέκρινε βελτίωση στο ρυθμό της Red Bull Racing, παρόλο που αυτή δε συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα στις κατατακτήριες του GP Ουγγαρίας.

Η Red Bull Racing είχε αρκετά άσχημη επίδοση στη διαδικασία των κατατακτηρίων του GP Ουγγαρίας. Αρχικά, ο Sergio Perez έμεινε εκτός συνέχειας από το Q2 και περιορίστηκε στην 11η θέση, ενώ τα προβλήματα για την αυστριακή ομάδα μεταφέρθηκαν και στο Q3. Ένα μπλοκάρισμα του Max Verstappen στον πρώτο γρήγορο γύρο και απώλεια ισχύος στην τελευταία του προσπάθεια έριξαν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021 στη 10η θέση της κατάταξης. Αυτή είναι μία αρνητική εξέλιξη για τη Red Bull Racing, με δεδομένο πως τα προσπεράσματα δεν είναι εύκολη υπόθεση στο GP Ουγγαρίας.

Ο Max Verstappen, σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη των κατατακτηρίων στο Hungaroring, αναφέρθηκε στο ρυθμό που είχε η RB18 στη διάρκεια της διαδικασίας.

«Νομίζω πως κάναμε μερικές αλλαγές που ήταν πολύ θετικές, συνεπώς πάρα πολλά άτομα εδώ (στην πίστα) και πίσω στο εργοστάσιο ανέλυσαν τα δεδομένα και νομίζω πως κατανόησαν τι συμβαίνει. Αυτό, φυσικά, δίνει πολλές υποσχέσεις και είναι πολύ καλό για εμάς, επομένως το μονοθέσιο ήταν πολύ καλύτερο στην οδήγηση σήμερα. Με κάποιον τρόπο, όμως, δεν μπορέσαμε να το αποδείξουμε στο Q3, λόγω του προβλήματος με την ισχύ του κινητήρα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Γαλλίας.

Ο Ολλανδός δε γνώριζε, μερικές στιγμές μετά την έξοδό του από το μονοθέσιο, το λόγο που προκλήθηκε το πρόβλημα στα τελευταία λεπτά του Q3.

«Ακόμα δε γνωρίζω, να πω την αλήθεια, πού ακριβώς οφείλεται (το πρόβλημα), μιλήσαμε με την ομάδα. Ασφαλώς και ελπίζω πως θα είναι κάτι που επισκευάζεται».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Verstappen έκανε και ένα πρώτο σχόλιο για τις προσδοκίες του από το GP Ουγγαρίας.

«Η πίστα θα είναι παρόμοια, αναφορικά με τις θερμοκρασίες της. Γνωρίζω πως σε αυτή την πίστα είναι δύσκολα τα προσπεράσματα, συνεπώς πρέπει, επίσης, να είμαστε υπομονετικοί. Τα πάντα, ωστόσο, μπορούν να συμβούν, η φετινή σεζόν αποδεικνύει πως υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις ακόμα και τις Κυριακές. Και πάλι, θα πρέπει να διαθέτω υπομονή».

Ο Max Verstappen έχει μία διαφορά της τάξεως των 63 πόντων από τον Charles Leclerc στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος οδηγών. Υπάρχει περίπτωση, ωστόσο, να χάσει σημαντικό έδαφος στο GP Ουγγαρίας, δεδομένης της δυσκολίας στα προσπεράσματα στο Hungaroring.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles