spot_img

Sainz: «Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε αύριο»

Ο Carlos Sainz πιστεύει πως η Scuderia Ferrari μπορεί να πάρει μια σημαντική νίκη στον Grand Prix Ουγγαρίας αν και θα εκκινήσει από την 2η θέση πίσω από τον George Russell.

Ο Ισπανός είχε πολύ καλό ρυθμό κατά την διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του GP Ουγγαρίας και έχασε οριακά την δεύτερη του pole position στη σεζόν. Ο γύρος που χάρισε την παρθενική pole position του Russell ήταν ταχύτερος μόλις 0.044s. Ο ρυθμός της Mercedes ήταν απρόσμενος στην Ferrari όμως πιστεύουν πως μπορούν να επιτεθούν στον αυριανό αγώνα.

Ο Sainz δήλωσε πως έχει αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση στους τελευταίους αγώνες και φυσικά στο τέλος συνεχάρη τον Russell για την pole position.  

«Νιώθω πολύ καλύτερα με κάθε αγώνα και με κάθε κατατακτήριες δοκιμές. Σήμερα ένιωθα πως είχα το ρυθμό για την pole position, αλλά στο τελευταίο κομμάτι της πίστας έχασα τον έλεγχο σε μερικά σημεία. Πολλά συγχαρητήρια στον Russell έκανε έναν πολύ καλό γύρο στο τέλος. Θα εκκινήσουμε δυναμικά από την 2η θέση αύριο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Γαλλίας.

Το έργο για τα δυο Ferrari ενδέχεται να είναι πιο εύκολο στον αγώνα της Κυριακής, καθώς η Red Bull Racing είχε μια από τις πιο απογοητευτικές κατατακτήριες δοκιμές στην σεζόν. Ο Sergio Perez έμεινε εκτός Q3 και ο Max Verstappen αντιμετώπισε προβλήματα στον κινητήρα και δεν σημείωσε χρόνο. Οι δυο “Ταύροι” θα εκκινήσουμε από την 11η και 10η θέση. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Sainz θεωρεί πως χωρίς την άμεση απειλή της Red Bull θα μπορέσουν να πετύχουν μια νίκη, αλλά παραμένει επιφυλακτικός με την βελτιωμένη εμφάνιση της Mercedes. 

«Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε αύριο. Έχουμε καλό ρυθμό, όπως πάντα όμως η εκκίνηση και η διαχείριση των ελαστικών θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Δεν ξέρουμε πολλά για τον ρυθμό της Mercedes και πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί ο αγώνας αύριο. Αν μπορέσουμε να περάσουμε μπροστά στην εκκίνηση θα ήταν το καλύτερο. Πιστεύω θα είναι ένας συναρπαστικό αγώνας αύριο».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles