spot_img

O Leclerc θέλει τη νίκη στο GP ΗΠΑ

Ο Charles Leclerc εξέφρασε την επιθυμία του ενόψει του Grand Prix ΗΠΑ, καθώς στο μυαλό του είναι η νίκη στο Circuit of the Americas.

Ο Charles Leclerc πάλεψε αλλά δεν είχε την ταχύτητα να απειλήσει τον νικητή του Αγώνα Σπριντ στο Τέξας, Max Verstappen. Στην εκκίνηση o οδηγός της Scuderia Ferrari έκανε την κίνηση από την εσωτερική στη στροφή ένα, αλλά όχι μόνο δεν προσπέρασε, αλλά έχασε μια θέση από τον Lewis Hamilton.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του ήταν απογοητευτικός και τερμάτισε 17 δευτερόλεπτα μακριά από τον οδηγό της Red Bull Racing. Παρά την 3η θέση στο σπριντ, ο Μονεγάσκος ήταν χαρούμενος με το αποτέλεσμα που πήρε.

«Είχα την ευκαιρία για την πρώτη θέση, υπήρχε κενό αλλά δεν κατάφερα να την πάρω. Όμως φτάνοντας στην πρώτη στροφή δεν είχα καθόλου χώρο και έχασα τη θέση από τον Hamilton. Ο ρυθμός μας ήταν καλύτερος σήμερα, περιμέναμε τους αντιπάλους μας αρκετά δυνατούς. Πρέπει να δουλέψουμε και να βρούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα για να είμαστε ένα βήμα μπροστά στο Grand Prix».

Όταν ο David Coulthard τον ρώτησε τι μπορεί να κάνει στο Grand Prix, o Leclerc ανέφερε μέχρι και το ενδεχόμενο της νίκης.

«Έχουμε πολλά δεδομένα να αναλύσουμε. Είχαμε δύο μονοθέσια με διαφορετικές στρατηγικές στο Σπριντ. Θα μας βοηθήσει αυτό, γιατί ξέρουμε πώς θα συμπεριφερθεί αύριο η μαλακή γόμα ελαστικών. Θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε. Ελπίζω να κερδίσουμε αύριο».

Ακούστε/δείτε την εκπομπή μας, Slipstream, για τον κόσμο της Formula 1. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles