spot_img

O Verstappen «επιτέθηκε» στην ομάδα του για τα team orders

Ο Max Verstappen όχι μόνο αγνόησε τα team orders της Red Bull Racing στη Βραζιλία, «την είπε» και στον αρχιμηχανικό του.

Με δραματικό τρόπο ολοκληρώθηκε το Grand Prix Βραζιλίας για τη Red Bull Racing. Στους τελευταίους γύρους, ο Max Verstappen προσπέρασε τον teammate του, Sergio Perez, ο οποίος μάχεται για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών. Ο Ολλανδός είχε εντολή να προσπεράσει τους Charles Leclerc και Fernando Alonso, ειδάλλως θα έπρεπε να δώσει στη συνέχεια τη θέση πίσω στον Μεξικανό.

Στον τελευταίο γύρο, ο αρχιμηχανικός του Verstappen, Τζανπιέρο Λαμπιάσε, του είπε τρεις φορές να αφήσει τον Πέρεζ να τον προσπεράσει. Όμως ο Ολλανδός τον αγνόησε και ολοκλήρωσε τον αγώνα στο Σάο Πάολο στην 6η θέση.

Όταν ο Φερστάπεν πέρασε τη γραμμή του τερματισμού, ο Λαμπιάσε τον ρώτησε τι έγινε, με τον 25χρονο Ολλανδό να απαντά ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

«Σας το είπα ήδη από την προηγούμενη φορά το καλοκαίρι, να μην μου το ξαναζητήσετε αυτό. Είμαστε ξεκάθαροι με αυτό; Έχω δώσει τους λόγους μου και υπερασπίζομαι τη θέση μου».

Την κίνηση αυτή του Φερστάπεν δεν περίμενε ο Perez, ο οποίος αντέδρασε με πολύ έντονο τρόπο στο γεγονός πως ο teammate του δεν ανταπέδωσε τη βοήθεια που το έχει προσφέρει πολλές φορές στο παρελθόν.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού και της ποινής της Red Bull για το cost cap.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles