spot_img

O Verstappen παραδέχθηκε την ήττα του από τον Leclerc

O Max Verstappen μίλησε για τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Λας Βέγκας και το γεγονός πως έχασε από τον Charles Leclerc. 

Η μάχη της pole position για το Grand Prix Λας Βέγκας δεν επεφύλαξε κάποια δραματική εξέλιξη. Η Scuderia Ferrari έκανε το 1-2 με τον Charles Leclerc να σημειώνει την 23η pole position της καριέρας του.

Η Red Bull Racing βρέθηκε αντιμέτωπη με μία δύσκολη διαδικασία, καθώς ο Sergio Perez αποκλείστηκε από το Q2. Επιπλέον, ο Max Verstappen βρέθηκε στην 3η θέση στα αποτελέσματα, με τη διαφορά του από τον Λεκλέρ στα τρία δέκατα του δευτερολέπτου.

Μετά το τέλος του Q3, o Ολλανδός μίλησε για τις κατατακτήριες του Λας Βέγκας και είπε.

«Είχε πολύ κρύο σήμερα, η πίστα γλιστρούσε πολύ. Στα σιρκουί πόλης προσπαθείς να είσαι όσο πιο κοντά μπορείς στον τοίχο, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Ήταν διασκεδαστικές οι κατατακτήριες δοκιμές. Καταφέραμε να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμά μας. Υστερούμε πολύ στον ένα γύρο και αυτό ήταν εμφανές στις κατατακτήριες δοκιμές. Στον αγώνα είμαστε ευγενικοί με τα ελαστικά και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη θέση μας».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Βραζιλίας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο. 

Αύριο, Κυριακή 19/11, ο Verstappen θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση, λόγω της ποινής του Carlos Sainz. Όμως το γεγονός πως πρόκειται για τον πρώτο αγώνα στο σιρκουί αυτό, δεν του δίνει την αυτοπεποίθηση που τον βλέπουμε να έχει συνήθως.

«Ένιωσα καλά στις ελεύθερες δοκιμές και τις προσομοιώσεις αγώνα. Θα ήθελα να είχα καλύτερο ρυθμό σήμερα, αλλά οι βαθμοί δίνονται αύριο. Θα είναι σίγουρα ένας δύσκολος αγώνας. Είναι το πρώτο Grand Prix εδώ και δεν ξέρουμε αν θα έχουμε αυτοκίνητα ασφαλείας, έχουμε και τη μεγάλη ευθεία… Ελπίζω να έχουμε καλή διαχείριση ελαστικών».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles