spot_img

O Verstappen ρίχνει το μπαλάκι στην Red Bull

O Jos Verstappen πιστεύει πως η Red Bull πρέπει να προσφέρει ένα μονοθέσιο στον Max όπου θα μπορεί να παλέψει για τον Τίτλο.

Το 2020 αποτέλεσε μια σεζόν, όπου ξεκίνησε με πολλές ελπίδες για την αυστριακή ομάδα. Τόσο ο ίδιος ο Verstappen, αλλά και παράγοντες της Red Bull είχαν ως στόχο το Πρωτάθλημα για φέτος. Όμως η αγωνιστική τους κατάσταση τους έχει φέρει πολύ πίσω από την Mercedes. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους καθώς μετά από 10 αγώνες έχουν μία νίκη και Max υπολείπεται 77 βαθμούς του Lewis Hamilton.

Η μεγάλη είδηση των ημερών είναι φυσικά η αποχώρηση της Honda στο τέλος του 2021. Η εξέλιξη αυτή φέρνει σε δύσκολη θέση την Red Bull, όμως υπάρχει φως στο τούνελ για τους 4 φορές Πρωταθλητές.

Διαβάστε επίσης: Red Bull: Η επόμενη μέρα στην F1

Τώρα, σε συνέντευξη σε γερμανικό μέσο, ο Jos Verstappen έριξε το μπαλάκι στην Red Bull. Τόνισε πως πρέπει να δώσει ένα μονοθέσιο ανάλογο του ταλέντου του γιου του ώστε να παλέψει για τον Τίτλο.

Πολλά έχουν ειπωθεί εκτός των κύκλων της Red Bull, τα οποία δεν έχουν καμία αξία για εμάς. Είναι ώρα για την Red Bull να φτιάξει μονοθέσιο Πρωταθλητή. Αν ο Max έχει το 2021 ένα μονοθέσιο νικητή, τότε δεν πρέπει να ανησυχούμε για τίποτα. Αυτός είναι πάντα ο στόχος. Να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Όσο για τον κινητήρα, θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει.

Οι δηλώσεις του Jos έρχονται σε μια περίοδο όπου ξεκίνησαν οι φήμες σχετικά με το αν υπάρχει όρος αποδέσμευσης στο συμβόλαιο. Το συμβόλαιο του Max έχει διάρκεια μέχρι το τέλος του 2023.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” για την F1, με καλεσμένο τον Πάνο Σεϊτανίδη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles