spot_img

Ο Verstappen στοχεύει το βάθρο στο Spa

Ο Max Verstappen δήλωσε ικανοποιημένος με την επίδοσή του στις κατατακτήριες του GP Βελγίου κι έθεσε το στόχο για τον αυριανό αγώνα στο Spa-Francorchamps.

Η Red Bull Racing και, πιο συγκεκριμένα, ο Max Verstappen είχε απίστευτη ταχύτητα σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στις κατατακτήριες του GP Βελγίου. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021 σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη διαδικασία, με τη διαφορά του από το 2ο Carlos Sainz να υπερβαίνει τα 0,6s. Ωστόσο, ο Ολλανδός θα είναι ένας από τους 7 οδηγούς που θα λάβουν ποινές για τη σειρά εκκίνησης του Spa-Francorchamps, με την pole position να καταλήγει, τυπικά, στον Ισπανό οδηγό της Ferrari.

Ο Max Verstappen περιέγραψε, αμέσως μετά τη λήξη των κατατακτηρίων, την αίσθηση του να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο σε μία πίστα γεμάτη από συμπατριώτες του.

«Ήταν καταπληκτικές κατατακτήριες, όπως και όλο το τριήμερο μέχρι στιγμής. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, το μονοθέσιο δουλεύει άψογα και βασικά προσπαθούσαμε να έχουμε τις βέλτιστες ρυθμίσεις. Τα πάντα απέδωσαν όπως θέλαμε στις κατατακτήριες, φυσικά έπρεπε να ήμουν προσεκτικός με το πλήθος των ελαστικών που θα χρησιμοποιούσα. Επίσης, κοιτούσαμε την αυριανή ημέρα, όπου εκκινούμε από τις πίσω θέσεις, όμως είμαι πολύ χαρούμενος με το γύρο μου και είναι πολύ ωραίο να βρίσκομαι εδώ. Η πίστα είναι οι καταπληκτική, όπως και οι θεατές στις κερκίδες, ελπίζω πως είχαν μία ευχάριστη ημέρα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Ο Verstappen ρωτήθηκε για την προσέγγιση που θα ακολουθήσει στο GP Βελγίου, όπου θα βρίσκεται στην ουρά της σειράς εκκίνησης, έχοντας δίπλα του τον Charles Leclerc:

«Χρειάζεται να κερδίσουμε θέσεις, ειδικότερα με ένα μονοθέσιο σαν κι αυτό που έχουμε στη διάθεσή μας, θα είναι κρίμα να μη βρεθούμε στο podium».

Η απόδοση της αυστριακής ομάδας μέχρι δίνει ελπίδες στους οδηγούς της για ένα καλό αποτέλεσμα στο GP Βελγίου. Ο Max Verstappen έχει υψηλούς στόχους για την πίστα Spa-Francorchamps, όπου και θα υπερασπιστεί το προβάδισμα 80 πόντων που έχει στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος οδηγών.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles