spot_img

O Vinales παραδόθηκε στο έλεος της Yamaha

O Maverick Vinales είναι απογοητευμένος μετά από ένα κακό αποτέλεσμα, λέγοντας πως δεν υπάρχει κάποια λύση για την Yamaha.

O Ισπανός ξεκίνησε τον αγώνα της Αραγονίας πολύ δυνατά και ήταν στη 1η θέση για πολλούς γύρους. Όμως στη συνέχεια έχανε τη μία θέση μετά την άλλη, ολοκληρώνοντας τελικά στην 4η θέση. Ο Vinales ήταν η ταχύτερη Yamaha στον αγώνα, όμως η εικόνα είναι αρκετά κακή.

Όλο το τριήμερο, η M1 ήταν η ταχύτερη μοτοσυκλέτα. Όμως τη στιγμή που μετράει περισσότερο για ακόμα μια φορά αδυνατεί να αποδώσει. Στον αγώνα ο ρυθμός δεν είναι ιδανικός, με τις Suzuki και Honda να την επισκιάζουν. Βέβαια, η έκπληξη του αγώνα, Alex Marquez είχε το μεσαίο εμπρός ελαστικό, σε αντίθεση με το μαλακό των υπολοίπων.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 20 Οκτωβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Από τις Yamaha, μόνο ο Fabio Quartararo ήταν με το μεσαίο εμπρός ελαστικό. Όμως, σε κάποιο σημείο του αγώνα, έχανε δύο δευτερόλεπτα σε κάθε γύρο.

Τώρα, ο Vinales μιλά για ακόμα μια φορά για τα προβλήματα, τα οποία είναι άλυτα στην Yamaha.

 Τώρα ξέρω ότι τα μειονεκτήματά μας δεν πρόκειται να διορθωθούν φέτος. θα δουλέψουμε με αυτά που έχουμε και θα δούμε αν στον επόμενο αγώνα θα μπορώ να είμαι πάλι στην πρώτη σειρά και να έχω λίγο καλύτερο ρυθμό. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι κάθε φορά που πάμε να διορθώσουμε κάποιο μειονέκτημά μας, δεν κάνουμε καλό αγώνα. Άρα από εδώ και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να οδηγώ βάσει του DNA της Yamaha και να κάνουμε τα δυνατά μας σημεία ακόμα πιο δυνατά. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο με το μπροστινό μέρος ώστε να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι στις στροφές. Μόνο έτσι θα πάμε πιο γρήγορα. Τρία χρόνια τώρα δεν καταφέραμε να βρούμε παραπάνω πρόσφυση. Eπομένως θα ρίξουμε το βάρος στο μπροστινό και θα δούμε αν θα βελτιωθούν οι χρόνοι. Στον ένα γύρο η μοτοσυκλέτα είναι φανταστική, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο γιατί και ο ανταγωνισμός έχει βελτιωθεί. Τους δυο τελευταίους γύρους τους έκανα με κλειστά μάτια. Ήθελα να πιέσω τον Joan μήπως και κάνει το λάθος. Όμως τα είχε όλα υπό έλεγχο.Το προσπάθησα όμως. Ήταν καλό γιατί είδα ότι αν θέλω το κάτι παραπάνω στους τελευταίους γύρους, το έχω. Οπότε είναι καλό για τους επόμενους αγώνες.

Το Πρωτάθλημα του MotoGP συνεχίζεται και αυτό το σαββατοκύριακο στην Aragon, με το Πρωτάθλημα να είναι πιο ανοικτό από ποτέ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles