spot_img

Ο Wolff δεν απέκλεισε τους Hamilton-Russell ως μελλοντικούς teammate

Ο George Russell πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση με την Mercedes στο GP Σακχίρ και ο Toto Wolff τον προορίζει για μελλοντικό οδηγό της ομάδας.

Ο Βρετανός επιβεβαίωσε το ταλέντο του ως ταχύτατος οδηγός και πολλοί τον χαρακτηρίζουν ήδη ως μελλοντικό οδηγό των Πρωταθλητών. Ο Toto Wolff πήγε ένα βήμα παραπέρα όμως, αρχικά αποκλείοντας το ενδεχόμενο ο Russell να αντικαταστήσει τον Valtteri Bottas για το 2021.

Διαβάστε επίσης: Δύσκολη αλλά εφικτή η επιστροφή Hamilton

Παρ’ όλα αυτά χαρακτήρισε το δίδυμο Russell–Hamilton “δύσκολο, όχι όμως και απίθανο” για το μέλλον της ομάδας του.

Ο George είναι οδηγός της Williams και έχει υπογράψει συμβόλαιο.Το οδηγικό line-up της Mercedes είναι Bottas και Hamilton. Οπότε δεν θεωρώ ότι είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο. Αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον να βρεθούν αυτοί οι δυο οδηγοί στην ίδια ομάδα, αλλά για εμάς θα ήταν κάτι αρκετά δύσκολο. Μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή στο μέλλον.

Είναι απόλυτα δικαιολογημένο για τον Russell να νιώθει απογοητευμένος χάνοντας μια σχεδόν σίγουρη νίκη. Όπως τόνισε όμως και ο Wolff στις δηλώσεις του, αυτός ο αγώνας δεν ήταν η τελευταία του προσπάθεια να βρεθεί στην κορυφή του βάθρου.

Ο George ήταν πάντα οδηγός της Mercedes και τώρα είναι για την Williams. Πιστεύω, πρέπει να είναι υπερήφανοι για τα όσα έχει καταφέρει και οι χρόνοι του στην πίστα είναι σημείο αναφοράς. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον του στην Formula 1 και, για να είμαι ειλικρινής, ούτε για το μέλλον του στην Mercedes. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ο μαύρος κύκνος αρχίζει να κολυμπάει κοντά όταν δεν το περιμένεις. Αργά ή γρήγορα θα βρεθεί ξανά στο ίδιο μονοθέσιο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, με την ανασκόπηση του GP Σακχίρ και τον σχολιασμό των εξελίξεων στο σπορ.

Δείτε τον μεγάλο τελικό του F1 Greek Mini Series από το Άμπου Ντάμπι.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles