spot_img

Ο Wolff δεν έχασε ευκαιρία και μίλησε για την «υπόθεση Horner»

Για τον Christian Horner και την υπόθεση που τυραννάει τον κόσμο της Formula 1 μίλησε ο CEO της Mercedes-AMG, Toto Wolff.

Απομένουν λίγες ακόμη ημέρες ώστε να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική σεζόν της Formula 1 και ακόμη δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει με την «υπόθεση Horner». Ο επικεφαλής της Red Bull Racing κατηγορείται για απρεπή συμπεριφορά σε υπάλληλο της αγωνιστικής ομάδας και η μητρική Red Bull έχει ξεκινήσει εξωτερική έρευνα.

Οι πιέσεις είναι πολλές ώστε να βγουν άμεσα αποφάσεις στην υπόθεση, με τη Formula 1 και την FIA να έχουν πάρει θέση τις τελευταίες ημέρες. Όλα αυτά εν μέσω των χειμερινών δοκιμών που διεξήχθησαν στο Μπαχρέιν, με τον Hornerνα βρίσκεται μαζί με την ομάδα της Red Bull Racing στην πίστα του Σακχίρ.

Στο περιθώριο της πρώτης ημέρας δοκιμών, ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, ρωτήθηκε για την «υπόθεση Horner».

«Έχουν γίνει πολλές εικασίες τις τελευταίες ημέρες για το τι έχει συμβεί και είμαστε όλοι ενήμεροι γι’ αυτό. Η Red Bull έχει ξεκινήσει ανεξάρτητη έρευνα για το συμβάν και το σημαντικό σε αυτό το στάδιο, για μια τέτοια αυστηρή διαδικασία είναι να γίνει με το σωστό τρόπο, με διαφάνεια. Πιστεύει ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε όλοι, ποια είναι τα αποτελέσματα και τι σημαίνει για τη F1, και πώς μπορούμε να μάθουμε από αυτό. Εμείς θέλουμε να μιλάμε για τα αγωνιστικά μας μονοθέσια. Θέλουμε να μιλάμε για το σπορ και όχι για τέτοια ζητήματα που είναι κάτι παραπάνω από πρόβλημα για μία ομάδα. Είναι ένα φαινόμενο, ένα πρόβλημα για όλη την F1».

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream για την F1 με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles